Cutremur puternic de 7 grade în China, la granița cu Tadikistan

[ad_1]

Un cutremur puternic a avut loc joi dimineața în China, la granița cu Tadikistan. Magnitudinea anunțată inițial de seismologii chinezi a fost de 7,3 grade, dar ulterior USGS a revizuit-o la 6,8 grade.


In articol:


Centrul Seismologic European-Mediteranean (EMSC) a raportat un cutremur cu magnitudinea 7,1 în regiunea Tadjikistan, iar China a raportat un cutremur cu magnitudinea 7,3 aproape de granița Tadjikistanului în provincia Xinjiang, joi, în jurul orei 8:37 a.m.

(0037 GMT).

Citește și: Un nou cutremur semnificativ în Gorj. UPDATE

Presa de stat chineză a confirmat, de asemenea, rapoartele spunând: „Rezultatele preliminare au arătat că un cutremur cu magnitudinea de 7,3 s-a resimțit joi în apropierea Regiunii Autonome Xinjiang Uygur din China, potrivit Centrului de Rețele de Cutremur din China (CENC)”.

Cutremurul de la granița China-Tadjikistan a fost unul de suprafață

Cutremurul care a zguduit China și Tadjikistanul s-a produs la o adâncime de 10 kilometri, potrivit Centrului de rețele de cutremur din China (CENC).

Nu au fost raportate victime sau pagube până acum, arată CGTN.

Citeste si: „Am crezut că e cutremur”. Un șofer român a intrat cu TIR-ul tocmai până în bucătăria unei familii din Italia- kanald.ro

Citeste si: Ce face Doru Gușman la mormântul lui Mîțu Stoian! O femeie l-a văzut de mai multe ori și a povestit tot: „Se uită de jur împrejur”- wowbiz.ro

Conform TRT World, regiunea de est a Tadjikistanului a fost cea lovită de cutremurul cu magnitudinea 6,8, potrivit US Geological Survey/ USGS.

Cutremur puternic de 7 grade în China, la granița cu Tadikistan

Un cutremur cu magnitudinea de aproximativ 7,3 s-a produs în apropierea graniței dintre regiunea autonomă uigură Xinjiang a Chinei și Tadjikistan, în jurul orei 8:37 dimineața (0037 GMT), a informat joi televiziunea de stat chineză CCTV.

Centrul Seismologic European-Mediteranean [EMSC], care a raportat un cutremur cu magnitudinea 7,1, și a revizuit dimensiunea seismului la 6,3 grade.

Seismul ar fi fost resimțit și în țările din jur: Afganistan, Pakistan și Turkmenistan.

Știre în curs de actualizare



[ad_2]

Citește mai mult..