Stenograme din dosarul fraților Tate. Cei doi au cerut fetelor să își retragă plângerile și au încercat să îi atragă pe George Simion și Diana Șoșoacă de partea lor

Noi detalii în dosarul fraților Tate. Andrew și Tristan Tate au cerut din închisoare să fie retrase mărturiile împotriva lor, iar victimele celor doi ar fi fost forțate de subordonați ai milionarilor să-și retragă plângerile. De asemenea, Andrew Tate ar fi încercat să îi atragă de partea lor pe politicienii George Simion și Diana Șoșoacă.

Andrew Tate își instruia oamenii să le bombardeze zilnic pe fete pentru a le convinge să-și retragă plângerile. Una dintre tinere chiar și-a retras acuzațiile, după ce a fost amenințată că va ajunge să le plătească milioane de euro daune fraților Tate.

Au cerut ca fetele să își retragă plângerile

Andrew Tate ar fi dictat ce ar trebui scris în cererea de retragere a plângerii, potrivit stenogramelor Realitatea Plus. Conversațiile au fost purtate din arestul central din Capitală.

ANDREW TATE:. Este ultimul meu apel, sper să nu meargă prost. Sună-l pe L. cât mai repede posibil, te rog.

(…)  Dacă acest apel nu funcționează trebuie să îi spui lui L. să obțină predare necondiționată de la E. și G.
T.A:. Da.
ANDREW TATE:. Nu poate fi doar „îmi retrag…”, trebuie să fie „Am mințit, îmi pare rău.(…) Băieții nu au ce căuta în închisoare” (n.l.-neinteligibil)
necondiționat.

De asemenea, din spatele gratiilor, cei doi au încercat să îi aducă de partea lor pe George Simion și Diana Șoșoacă, doi politicieni vocali de la noi din țară.

Ofereau o răsplată dacă ar fi primit ajutor de la politicieni

Aceștia ar fi avut ca sarcină să spele imaginea României care, conform lui Andrew Tate, a fost pătată, pentru că cei doi britanici au fost arestați în lipsă de probe.

Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.
T.A: da.
Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.
T.A: A! Da, da, da, știu.
A. Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?

Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.
T.A: De asemenea, ȘOȘOACĂ, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.

A. Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.

Aceștia au promis și o răsplată pentru politicieni, deși nu se știe exact care ar fi fost aceasta.

Frații Tate rămân în arest

Frații Tate rămân în arest încă 30 de zile. Tribunalul București a decis în ședința de marți prelungirea cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare pentru frații Tate și înlocuirea sentinței în cazul celor două inculpate Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, care au primit arest la domiciliu.

Cobra și Tristan Tate au fost reţinuţi de procurorii DNA după ce în data de 29 decembrie 2022 au avut loc cinci percheziţii, în Capitală şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor.

Mai apoi, la începutul lunii ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care cei doi frați controversați sunt cercetaţi.