VIDEO SURVIVOR ROMÂNIA, REGULAMENT ÎNCĂLCAT în episodul din 27 februarie 2023

Suspansul a atins cote maxime în timpul ediției de seara trecută.

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a făcut un anunț important care a șocat pe toată lumea. Se pare că doi concurenți importanți au încălcat regulamentul competiției! Toată lumea speculează și își pune întrebări despre ce s-ar putea întâmpla în continuare și dacă a cești concurenți vor fi eliminați din competiție sau nu.

Cu toate că tensiunea era deja ridicată, înainte de începerea jocului pentru imunitate din ediția din 27 februarie 2023 a emisiunii, anunțul făcut de Daniel Pavel a generat o stare de șoc printre concurenți și telespectatori. Prezentatorul a dezvăluit că doi dintre cei mai cunoscuți concurenți ai show-ului, Andreea Moromete și Alin Chirilă, au încălcat regulamentul emisiunii. Întreaga țară este în alertă și își pune întrebări despre ce se va întâmpla cu cei doi concurenți și dacă vor fi eliminați din competiție sau nu.

Daniel Pavel a explicat și care au fost consecințele pe care cei doi concurenți au trebuit să le suporte, seara trecută, după ce s-au aventurat în pădure și au trecut de perimetrul stabilit.

„Înainte să vă spun câți veți intra pe traseu astăzi, trebuie să fac un anunț foarte serios, care îi privește pe doi dintre voi. Dragilor, v-am spus de atâtea ori de regulament, de puterea regulamentului și de consecințele care pot să survină, în momentul în care încălcați acest regulament. Și asta s-a întâmplat. Regulamentul a fost încălcat. De cine? De către doi membri ai tribului Războinicilor, Andreea Moromete și Alin Chirilă. Dragilor, știți despre ce este vorba, Andreea și Alin.

În momentul în care, sub orice motiv, care are legătură și cu energia locului în care suntem, cu orice fel de motiv, voi dispăreți de pe radarul nostru, asta comportă niște probleme de siguranța voastră, în primul rând”, a spus prezentatorul TV, înainte să înceapă jocul, pe teren.

În fața tuturor, Andreea Moromete a dat un răspuns la întrebarea prezentatorului TV, după ce a făcut un anunț. Ea a explicat că împreună cu colegul său, Alin Chirilă, au mers în pădure pentru a căuta crabi. Cu toate acestea, au pierdut noțiunea timpului și s-au îndepărtat mult prea mult de perimetru. Au realizat abia când s-au întors ce au făcut.

„Noi am zis că facem un bine, dar, din păcate, am încălcat regulamentul și, încă o dată, ne cerem scuze”, a spus Andreea Moromete