VIDEO CASA IUBIRII, AZI, 4 MARTIE 2023 – PATRICK A RECUNOSCUT ADEVĂRUL

În Casa Iubirii, Nona și Patrick au dat o nouă șansă relației lor și totul părea că merge bine, dar aceasta a fost oprită brusc de o dezvăluire dureroasă.

Patrick a mărturisit că s-a lăsat influențat de părerile celor din jur și că a greșit când a pus punct relației lor.

Această recunoaștere a îngenuncheat-o pe Nona, care a avut nevoie de timp să reflecteze asupra situației. În cele din urmă, ea a hotărât să își pună sentimentele la bătaie și să lupte pentru a-l recuceri pe Patrick. Deși nu a fost o decizie ușoară, Nona a vrut să încerce din nou și să vadă dacă relația lor poate să meargă mai departe.

Însă, nu va fi un drum ușor pentru ei, deoarece Casa Iubirii este plină de provocări și răsturnări neașteptate de situație care îi pot pune la încercare relația.

În Casa Iubirii, atmosfera devine din ce în ce mai tensionată între Nona și Patrick. După ce aceasta a petrecut ziua Mărțișorului alături de Ionuț în camera roșie, Patrick își arată din ce în ce mai mult gelozia și îi dă de înțeles fostei lui iubite că încă are sentimente puternice pentru ea.

În replică, Nona se implică activ în jocul lor de-a iubirea și încearcă cu orice mijloace să îi demonstreze lui Patrick, că Patricia nu este potrivită pentru el și că a venit în emisiune doar pentru faima și nu pentru a-și căuta sufletul pereche.

Însă, Nona și Patrick încep să se apropie din nou unul de altul, iar concurentul își recunoaște în fața fostei lui iubite că s-a lăsat influențat de părerile celor din jur și că a greșit atunci când a pus punct relației lor.

În ediția de ieri, Nona și colega ei, Emma, au decis să își ia inima în dinți și să meargă în casa băieților, acolo unde Nona a abordat-o pe Patrick, iar Emma s-a apropiat de Andrei.

În cele din urmă, Nona și Patrick își iau timp să discute problemele și neînțelegerile lor din ultima vreme și își recunosc sentimentele puternice unul pentru celălalt.

Cei doi concurenți par tot mai aproape de a forma din nou un cuplu în Casa Iubirii, dar încă există multe provocări și obstacole de depășit înainte de a putea să-și construiască o relație solidă și durabilă.

Concurenții au decis să pună cartele pe masă și să își exprime sincer toate grijile și temerile lor care i-au adus în pragul despărțirii. În timpul discuției, Patrick a dezvăluit că a fost influențat de cei din jurul lui care o acuzau pe Nona de faptul că se apropia și de Ionuț în același timp, fapt care a generat gelozia și incertitudinea în privința comportamentului acesteia.

Pe de altă parte, Nona a explicat că nu a avut niciodată sentimente pentru Ionuț și că toate reacțiile ei au fost doar jocuri pentru a îl face gelos pe Patrick. În plus, ea și-a exprimat dorința de a se reapropia de el și de a forma din nou un cuplu ca înainte, însă i-a cerut să fie mai matur în gândire și comportament pentru a nu mai fi comparat cu un copil.

În timpul discuției, Patrick a complimentat-o pe Nona spunându-i că este o „șerpoaică faină”, ceea ce i-a creat o tensiune suplimentară în discuție. Deși a apreciat faptul că Nona nu are nimic cu el și că îi pasă de el, el a remarcat că ea poate fi adesea veninoasă.

Cei doi concurenți continuă să încerce să găsească un teren comun în Casa Iubirii, dar relația lor este încă fragilă și plină de provocări care îi pot pune la încercare în continuare.