CASA IUBIRII, AZI, 6 MARTIE 2023 – ANDREA MANTEA, ANUNȚ ȘOCANT

CONCURENȚII, ÎN STARE DE ȘOC! GALA numărul 7 a adus cu sine surprize neplăcute pentru concurenți.
Robert, Alina și Mihaela au fost puși în fața eliminării, dar Alina a fost cea care a părăsit casa, dorindu-și ca dragostea să îi apară pe neașteptate în viață.

Însă emoțiile nu s-au oprit aici. Andreea Mantea a făcut un anunț șocant pentru toată casa: un concurent va fi eliminat prin DESCALIFICARE, iar acel concurent este Andrei.
Decizia a fost luată din cauza încălcării clauzelor contractuale, fapt ce a condus la o adevărată lovitură pentru ceilalți concurenți.

Eliminarea lui Andrei a stârnit un val de emoții în cadrul emisiunii, iar toți concurenții s-au simțit trădați și dezamăgiți de comportamentul acestuia.

Andreea Mantea a declarat: ,,Este un moment dificil pentru mine, dar, din păcate, aceasta este decizia corectă. Nu aș fi vrut să trec prin așa ceva! Andrei a încălcat clauzele contractuale din punct de vedere etic. Adevărul s-a aflat, el l-a recunoscut! Mai departe, e de înțeles. Va fi DESCALIFICAT.” a declarat Andreea Mantea.

Aflat în fața tuturor, Andrei și-a recunoscut faptele și a încercat să-și ceară scuze pentru greșeala sa.
Cu toate acestea, fetele din casa iubirii nu au putut stăpâni lacrimile, simțindu-se trădate și dezamăgite de comportamentul acestuia.

Andrei a părăsit casa iubirii cu capul plecat și cu inima frântă, iar ceilalți concurenți au rămas cu un gust amar în gură, realizând că lupta pentru dragoste și iubire poate fi plină de pericole și dezamăgiri.