ANDREEA BĂLAN, DUSĂ LA SECȚIA DE POLIȚIE ȘI TESTATĂ ANTIDROG

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România.

Ea a fost protagonista unei nopți de distracție pe cinste, în urma căreia a ajuns să fie trasă pe dreapta de poliție și dusă la secție, alături de unul dintre prietenii ei.

Vineri seara, Andreea Bălan și-a început seara în clubul Hiro, unde a petrecut alături de doi prieteni buni. Aici, ea a dat frâu liber distracției, băuturii și dansului.

Cu toate că a fost o seară plină de energie și veselie, la plecare Andreea și amicul ei au fost opriți de poliție și dus la secție.

Echipajul Poliției i-a cerut actele bărbatului de la volan, iar acesta a trecut cu brio testul de alcoolemie.

Cu toate acestea, o altă mașină a poliției a sosit la fața locului și cei doi au fost preluați și duși la secție pentru testarea antidrog. În cele din urmă, aceștia au fost eliberați, după ce au fost găsiți nevinovați.

Andreea Bălan a avut parte de o experiență haioasă în timpul aventurii sale de la secție.

După ce a fost eliberată, ea a coborât din mașina Poliției cu un zâmbet larg pe față, îi bătând pe umăr pe unul dintre polițiști, care nu și-a putut abține surâsul.

Artista s-a chinuit să-și găsească mașina, din cauza paharelor de băutură consumate în club, dar în cele din urmă a ajuns acasă în siguranță.

Cu toate acestea, aventura de la secție nu a stricat petrecerea ce urma să se întâmple în următoarea zi, organizată de Andreea Bălan pentru fiica ei, Clara, care făcea patru ani.

Cu invitați de marcă, petrecerea a fost un succes, iar artista a arătat că este o mamă iubitoare și implicată în viața fiicei sale.

În concluzie, experiența de la secție a fost o lecție pentru Andreea Bălan, care a învățat că trebuie să fie responsabilă și să aibă grijă de ea și de prietenii ei. Cu toate acestea, aventura nu a stricat distracția, iar artista a arătat că este o persoană veselă, cum o știe deja toată lumea.