Breaking News | Cristina Bălan, o mamă puternică! Parteneriatul ei cu soțul, Gabriel, în creșterea celor 3 copii ai lor!

Într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro, Gabriel Bălan, soţul Cristinei Bălan, a povestit despre cum a fost viața lor în ultima perioadă, de când aceștia sunt părinți a trei copii, și anume Nadeea, Toma și Matei. Pentru început, Gabriel a mărturisit că alăptarea nu este uşoară, iar mama micuţei, Cristina este o mamă răsfăţată, fiind ajutată de toţi membrii familiei. Atmosfera generală este una de fericire, iar picii sunt îndrăgostiți de minunea care este Nadeea.

Cu toate acestea, acomodarea cu noul program a fost puţin mai dificilă, având în vedere că cei doi băieți ai lor au în continuare nevoie de atenția lor permanentă. Băieții sunt foarte încântați de surioara lor care li-a adus şi mai multă distracție în viața lor. Când Nadeea plânge, Toma şi Matei caută să o liniștească. Aceștia o numesc „iubita” și folosesc adesea alte alinturi, precum „Liuliuc”.

Cristina este o femeie puternică și a reușit să se refacă foarte rapid după naștere, iar Gabriel a încercat mereu să fie alături de ea și să o ajute cu toate nevoile familiei. Gabriel consideră că acești copii pot face orice, cât timp li se oferă încredere și sprijinul atât de necesare. În plus, el consideră că adevăratul handicap nu se află la copiii cu nevoi speciale, ci la societate.

Cei doi părinți sunt conștienți de faptul că cheltuielile pentru terapiile gemenilor sunt foarte mari și că această situație îi pune în dificultate din punct de vedere financiar. De aceea, încearcă mereu să găsească soluții pentru această problemă. Gabriel este conștient că, ca și tată, trebuie să își ajute soția cu toate nevoile familei și să o protejeze.

Familia lor este una frumoasă, iar Gabriel nu poate descrie în cuvinte ce trăiesc în acest moment. Sunt foarte încrezători în viitorul lor și sunt siguri că vor face față cu brio oricăror probleme le-ar putea apărea în cale. În concluzie, familia lor a reușit să depășească cu brio orice obstacol, iar ei sunt mai puternici și mai uniți decât oricând.