Alina Pușcaș nu s-a prezentat la serviciul funerar pentru tatăl ei. Trecutul îi aducea amintiri dureroase pe care nu le putea trece cu vederea și nici uita.

Alina Pușcaș a dezvăluit într-un podcast experiența copilăriei sale și totul a pornit de la faptul că tatăl ei a abandonat-o când avea doar trei ani. Prezentatoarea TV a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentele dureroase prin care a trecut în acea perioadă a vieții.

Divorțul părinților săi a venit la vârsta de trei ani și de atunci tatăl ei nu și-a mai făcut timp pentru ea. În schimb, s-a recăsătorit și și-a început o viață nouă. Alina Pușcaș astfel a rămas fără tată și s-a simțit și mai îndepărtată de acesta. În tot acest timp, prezentatoarea TV a avut o relație apropiată cu bunicii din partea tatălui său, precum și cu sora vitregă Alexandra.

Alina Pușcaș a încercat să construiască o relație cu tatăl ei, dar aceasta nu s-a mai putut face din cauza faptului că acesta nu a fost interesat să o caute. Din păcate, părintele nu și-a manifestat iubirea și de aceea Alina a simțit mereu că îi lipsește un model masculin. În schimb, a găsit protecție în partenerul său de viață.

Cu toate acestea, Alina Pușcaș a mărturisit că nu a putut să-l ierte pe tatăl ei, cu atât mai mult cu cât acesta nu a participat prea mult la viața sa. Tatăl ei a murit în urmă cu patru ani, în timpul filmărilor la telenovela Fructul oprit. Deși Alina Pușcaș a fost la priveghiul tatălui său, la înmormântare nu a putut ajunge din cauza lipsei de timp. Ea a afirmat că nu a fost afectată în mod direct de pierderea sa, pentru că se răcise foarte mult de el.

În prezent, Alina Pușcaș trăiește o poveste de dragoste împlinită alături de soțul ei, Mihai Stoenescu, și are trei copii frumoși. Pe plan profesional, ea are un real succes și poate fi considerată o femeie împlinită din multe puncte de vedere. Cu toate acestea, experiența copilăriei sale a lăsat urme în viața ei și nu a putut uita și nici ierta ceea ce i-a făcut tatăl ei în acea perioadă.