O știre îngrijorătoare: Ella Tina a raportat că a fost jefuită într-un club și nu a reușit să-și recupereze bunurile pierdute. Bruneta este extrem de nemulțumită și dezamăgită: „M-am simțit foarte descurajată și nu știu ce să fac acum.”

Ella Tina, o cunoscută prezență pe rețelele de socializare, a fost jefuită în februarie într-un club din Capitală. Vedeta a fost alături de câțiva prieteni și și-a lăsat geanta pe una dintre canapelele din club în timp ce s-a dus la baie, nefiind conștientă că cineva ar putea să-i fure bunurile. Întoarsă la locul unde și-a lăsat geanta, a descoperit că aceasta a dispărut. Geanta conținea multe lucruri de valoare, precum acte și obiecte care au fost apreciate la un preț ridicat. 

Ella Tina s-a resemnat la două luni de la jaf și a fost dezamăgită de faptul că poliția nu a făcut nimic în acest sens și nici nu a fost contactată de cineva din acest motiv. Tânăra a afirmat că oamenii legii ar fi putut da foarte repede de individul care a furat-o, clubul fiind dotat cu camere de supraveghere. Ea a spus într-un interviu pentru Spynews.ro că a scris tipei care se ocupă de cazul ei, dar că aceasta nici măcar nu a luat în considerare faptul că ar fi putut recupera bunurile furate dacă ar fi cercetat cazul mai amănunțit. 

Deși a avut loc atât de mult timp, Ella Tina crede că există posibilitatea ca acestea să fie recuperate, dar dacă nu a fost făcut ceea ce trebuie din punct de vedere legal, atunci este aproape imposibil să le mai găsească în prezent. Deși vedeta este convinsă că l-ar putea recunoaște pe hoț dacă l-ar vedea, nu are speranțe că acesta ar putea fi prins sau condamnat. Cu toate acestea, este îngrijorată de faptul că nu a reușit să-și refacă actele personale și că acestea sunt încă în posesia hoțului. 

Deși situația este deprimantă, Ella Tina nu-și pierde speranța și speră că, în viitor, va putea să se bucure din nou de lucrurile sale. Tânăra vedetă este cunoscută și pentru activitatea sa de pe rețelele de socializare, unde postea cu regularitate videoclipuri și fotografii din viața ei. Ea a avut un moment dificil recent și a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. Aceasta a vorbit deschis despre această experiență într-un interviu pentru Spynews.ro.