Puya a fost nevoit să întrerupă concertul, pentru că o femeie s-a urcat pe scenă: „Ea e soția mea, cea mică de acolo.”

Recent, Puya a oprit concertul său într-un club după ce o tânără a urcat pe scenă și a încercat să danseze alături de artist. Acesta a dat-o jos și i-a spus că nu are nevoie de dansatoare. Incidentul a ajuns viral pe internet, iar mesajul care a apărut în urma acestuia, „într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”, a devenit foarte popular în mediul online.

Intervievat despre viața lui personală, Puya a dezvăluit că nu prea are timp să se gândească cum ar trebui să fie în postura de tată al trei fete. Asta este, pur și simplu încearcă să fie cel mai bun tată posibil și să creeze o familie unită, așa cum și-au dorit și părinții lui. De asemenea, artistul a mărturisit că și-a dorit mereu să aibă copii, dar nu a planificat exact momentul în care avea să îi aibă.

Întrebat dacă își dorește un băiat, Puya a declarat că ar fi frumos să mai aibă un copil, dar că lasă totul în mâna lui Dumnezeu. Acesta are deja un băiat, Băiatu’ în iarbă, vinul pe care l-a lansat anul trecut.

În ceea ce privește relația lui cu soția sa, Puya a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere, deși aceasta este o întrebare capcană. Cei doi s-au întâlnit la un bal de boboci la Deva, unde soția lui prezenta evenimentul, iar de acolo a luat naștere o dragoste frumoasă.

Sursa foto este TikTok, iar interviul complet poate fi citit accesând link-ul atașat.