Adela Popescu a ajuns de urgență la spital împreună cu fiul ei cel mic, exprimându-și incapacitatea de a-și exprima durerea.

Adela Popescu, cunoscuta actrita si prezentatoare TV, a trecut printr-un moment dificil, fiind nevoita sa mearga cu fiul ei la spital, din cauza unei erupții cutanate destul de agresive. Vedeta a povestit toate detaliile cu privire la acest incident care a pus-o pe jar pentru prima oara cu copilul sau la spital.

Intr-un interviu pentru Antena Stars, Adela a declarat ca de-a lungul vietii sale ea a avut norocul de a nu avea probleme mari de sanatate, decat cateva raceli si febra, cum au toti copiii. Cu toate acestea, acum doua luni, ea a fost nevoita sa mearga cu fiul ei la spitalul de urgenta, deoarece acesta a dezvoltat o erupție cutanata agresiva.

„A fost pentru prima data cand am fost internata cu el in spital”, a povestit Adela. „Zilele alea au fost ceva de eu nu am putut sa postez. Adica eu nu puteam nici macar sa verbalizez durerea pe care o simteam si ingrijorarea. Cand copilul tau este in pericol, nu exista nimic care sa concureze cu asta, de niciun fel, adica nici macar fericire nu e atat de intensa cum e durerea”, a adaugat ea.

Adela a marturisit ca in momentele acelea, intreaga ei lume parea ca se prabuseste, deoarece copilul ei era in pericol si nu putea face nimic pentru a-l ajuta, decat sa-l duc la doctori si sa astepte verdictul acestora. Cu toate acestea, ea recunoaste ca situatia nu era atat de grava precum poate fi pentru alti parinti si copii, fiind vorba despre o afectiune care necesita tratament si supraveghere medicala, dar nu puntea viata copilului in pericol.

Adela Popescu este o mamica devotata si isi iubeste copilul cel mic de moarte. Ea a precizat ca, desi a fost un moment dificil pentru ea, exista parinti care trec prin situatii si mai grele si trebuie sa-si asume si mai mult responsabilitatea si grija fata de copiii lor.

In alta ordine de idei, Adela si sotul sau, Radu Valcan, au luat o decizie importanta, in ceea ce priveste cheltuirea banilor, renuntand sa mai manance la restaurante. Dupa ce au facut un calcul al banilor cheltuiti in acest sens, cei doi au hotarat sa faca mai multe cumparaturi si sa gateasca mai mult acasa, pentru a economisi bani.

„Suma ne-a infuriat!”, a marturisit Adela intr-un post pe Instagram. „Asta dupa un calcul al banilor pe care ii cheltuim la restaurante. Asa ca am decis sa facem cumparaturi mai multe o data pe saptamana. Pana acum ne-am descurcat foarte bine.”

Astfel, Adela si Radu au hotarat sa renunte la aceasta placere, chiar si in cazul evenimentelor speciale, pentru a economisi bani si a putea face fata inflatiei care a lovit puternic Romania in ultima perioada. Este o decizie inteleapta si responsabila, care le va facilita economisirea banilor si cheltuirea acestora in mod mai eficient.

In final, trebuie sa spunem ca Adela Popescu este o mama devotata si o persoana responsabila care stie cum sa gestioneze situatiile dificile si sa ia decizii importante in viata sa si a familiei sale. Ea este un model de urmat pentru multi parinti si tineri din Romania si nu numai.