Probabil într-o stare de șoc pentru părinții copilului dispărut din gară acum 25 de ani, există o ipoteză potrivit căreia copilul ar putea să trăiască sub o altă identitate. Vizionați videoclipul pentru mai multe informații.

Iulică, un copil care a dispărut din gară acum 25 de ani, ar putea fi găsit în cele din urmă, stârnind emoție și speranță în rândul familiei. În urmă cu un sfert de secol, frații Iulică și Ionuț au călătorit la gară împreună cu mama lor, însă, după ce s-au trezit pe o bancă, Iulică nu a mai fost de găsit. Familia a început căutările, însă până acum fără rezultate. După atât timp, aceștia aveau să primească o veste uluitoare, existând o posibilitate ca Iulică să trăiască și să aibă o nouă identitate.

Fratele său, Ionuț, a făcut publice toate detaliile evenimentelor care au avut loc în acea seară, permițând astfel investigarea cazului. Echipa emisiunii Acces Direct a descoperit un tânăr care prezenta asemănări cu Iulică și a făcut publice imaginile acestuia. Familia a fost extrem de emoționată când a văzut fotografiile și și-au dat seama că băiatul poate fi Iulică.

Sora celor doi frați a descris semnele particulare ale lui Iulică și a transmis că este posibil să-l găsească după atâta timp. Tânărul a fost găsit într-un centru de plasament din Pașcani sub o altă identitate, Cristian Ștefan Stan. În ciuda schimbărilor, acesta prezenta alunița specifică și un semn de naștere sub coaste.

Cristian a dezvăluit că a fost găsit între vârsta de 3 și 4 ani și că nu-și amintește nimic despre evenimentul care l-a adus acolo. El a fost crescut într-o casă de copii și a fost apoi adoptat de o asistentă maternală. În certificatul său de naștere apare o dată și numele pe care l-a primit ulterior. Cu toate acestea, la auzul unui anumit nume din partea familiei, tânărul a reacționat.

Acum, familia are nevoie să facă mai multe teste ADN pentru a afla dacă tânărul este Iulică. Testele sunt esențiale pentru a stabili identitatea tânărului și pentru a se încheia căutarea îndelungată pentru a gasi răspunsuri la dispariția îngrozitoare. De-a lungul timpului, familia a făcut apeluri repetate pentru informații din partea oamenilor care ar putea avea indicii despre caz. Dacă acesta este cazul, familia va fi încântată să afle şi să afle cum a reușit Iulică să supraviețuiască atât de mult timp, în special într-un mediu diferit.

Cazul Iulică pune în evidență drama și dorința de găsi răspunsuri ale familiilor care și-au pierdut copiii, în speranța că poate aceștia sunt încă în viață.