Actorul din România și-a pus inima în funcțiune: „Aș primi cu plăcere mai multe lovituri de la ea”.

Antonia este protagonistă în comedia românească „Haita de acțiune”, unde interpretează rolul unei polițiste. Este pentru prima oară când artista joacă într-un film românesc și a fost apreciată de colegii săi Matei Dima și Alex Bogdan. Antonia nu a avut timp să se antreneze prea mult pentru scenele de luptă din film, însă a fost impresionantă în interpretare.

Antonia a explicat într-un interviu că nu a avut timp să se antreneze prea mult pentru scenele de luptă din film, însă a fost încântată să interpreteze acest rol important pentru cariera sa de actriță. Personajul său, numit Oli, este o femeie puternică, care ia apărarea tuturor femeilor. Chiar dacă este și sensibilă, este, de asemenea, rea pentru un motiv bine întemeiat. Aceasta a mărturisit că a fost nevoie de două luni de repetiții pentru a se familiariza cu acest rol, însă toată experiența a fost super frumoasă.

Alex Bogdan, colegul Antoniei din „Haita de acțiune”, i-a oferit acesteia diferite sfaturi privind tehnica actoriei și a fost încântat de faptul că a putut lucra cu ea în acest proiect de film.

În plus, Alex Bogdan a dezvăluit într-un interviu amuzant că Antonia i-a bătut bine în timpul filmărilor, însă a menționat că a fost un moment hazliu pentru întreaga echipă. Actorul a afirmat că este fanul ei numărul unu și că ar mai vrea să primească câteva bătăi de la ea.

Chiar dacă Antonia a fost la evenimentul de lansare al filmului alături de colegii ei și de soțul ei, Alex Velea, cei trei copii ai săi nu au putut fi prezenți, deoarece „Haita de acțiune” nu este un film destinat copiilor.

Comedia „Haita de acțiune” se concentrează pe povestea a trei polițiști care investighează un caz interesant, dar se avântă în locuri periculoase și în situații neprevăzute. Filmul a fost lansat pe 20 martie și așteptările au fost mari, având o distribuție de excepție, printre care Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima.

Actorii și-au făcut apariția la eveniment într-un mod original și spectaculos, venind pe motoare. Antonia și Matei Dima au fost în centrul atenției și au arătat o chimie fantastică pe ecran.

În concluzie, Antonia a impresionat publicul din România și a demonstrat că este o actriță talentată, capabilă să interpreteze roluri importante. Comedia „Haita de acțiune” este un film interesant și atrăgător, cu o distribuție de excepție și o poveste intrigantă. Este un film care nu trebuie ratat și care merită văzut în cinematografe.