Carmen Negoiță și-a corectat forma nasului fără a fi nevoie de operație. A urmat sfaturile de îngrijire ale lui Kim Kardashian.

Recent, Carmen Negoiță a ales să își îmbunătățească aspectul fizic prin intermediul unei proceduri nechirurgicale, specifică celebrei Kim Kardashian. În timpul aceleiași sesiuni, medicul chirurg estetician Iancu Morad i-a efectuat o rinoplastie fără operație, obținând rezultate notabile. Carmen a documentat întreaga procedură și a postat un videoclip pe Instagram și TikTok.

Una dintre preocupările estetice comune care apar odată cu înaintarea în vârstă este lăsarea pielii de la nivelul măselelor și bărbiei, care dă un aspect inestetic și nesigur. Domnul doctor Iancu Morad a dezvoltat o tehnică proprie de intervenție numită Face Contouring, care are drept scop refacerea conturului feței și hidratarea acesteia simultan. Principiul constă în mici injectări de substanțe cu cristale de calciu, care îmbunătățesc conturul feței prin stimularea producției de colagen, obținând o aparență mai tânără a pielii. Rezultatul este remarcat la scurt timp după intervenție, iar procedura nu are efecte secundare.

În plus, Carmen Negoiță a ales să își corecteze aspectul nasului prin intermediul mini-rinoplastiei fără operație, care constă în nivelarea cocoașei nasului și ridicarea vârfului, prin injectări fine de substanțe cu cristale de calciu. Aceste proceduri sunt minim invazive și obțin rezultate spectaculoase în timp scurt, fără anestezie generală sau recuperare lungă. Pacienții actuali au înclinarea de a solicita astfel de tratamente rapide, dar eficiente.

Pacienții care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic și să se simtă mai încrezători în sine ar trebui să ia în considerare opțiunile nechirurgicale. Procedurile de Face Contouring și mini-rinoplastie fără intervenție chirurgicală sunt soluții ideale pentru acele persoane care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții și să obțină o înfățișare mai atrăgătoare.