Blugii skinny sunt un must-have în acest sezon de primăvară. Ce poți purta cu ei?

Primăvara este sezonul preferat de mulți oameni pentru că este o oportunitate perfectă de a-ți actualiza garderoba și de a-ți redefini stilul. În sezonul de primăvară, trebuie să ai în garderoba ta cel puțin o pereche de jeanși evazați, pentru că sunt un element versatil, la modă și ușor de integrat în ținute casual sau elegante. Dacă te tentează să adaugi jeanșii evazați în garderoba ta, dar nu știi cu ce să îi porți, află că există multe opțiuni. Pe Zalando, poți găsi o selecție de piese vestimentare și accesorii care se potrivesc perfect cu jeanșii evazați și îți vor ajuta să îți definești stilul în următoarea perioadă.

Denimul este un material popular în modă și poate amplifica modul în care arată outfit-ul tău. Jeanșii evazați sunt perfecți pentru zilele calde de primăvară, deoarece sunt realizați dintr-un material confortabil și lejer, care îți permite să te miști în voie. În ceea ce privește asortarea acestora, poți să îi asortezi cu o varietate de încălțăminte și accesorii pentru a obține un look divers și plin de personalitate.

Dacă vrei să porți jeanșii evazați pentru un eveniment casual, poți să îi asortezi cu o pereche de pantofi sport sau pantofi cu toc mic, în funcție de stilul personal și de locul evenimentului. Dacă vrei să adaugi un aer romantic ținutei tale, poți să îi asortezi cu o eșarfă purtată la gât și să adaugi o pereche de ochelari de soare pentru a te proteja de razele puternice ale soarelui. Dacă vrei să porți jeanșii evazați pentru un eveniment mai elegant, poți să alegi jeanșii 3/4 din denim, cu nuanțe închise, care sunt perfecți pentru o seară plină de stil și eleganță. Poți să îi asortezi cu un pulover cu textura grafică, o geantă de mână și o jachetă de vară pentru un look sofisticat de Riviera.

Jeanșii evazați sunt foarte populari în acest sezon și asta se datorează, în mare parte, versatilității acestora. Dacă ai jeanșii potriviți în garderoba ta, poți să arăți perfect în orice situație, fie că ieși la o plimbare prin oraș, la o întâlnire romantică sau la un prânz smart-casual. Pe Zalando poți găsi cele mai potrivite modele de jeanși evazați la prețuri care se mulează pe orice buget.

Zalando este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle online din Europa. Fondată în Berlin în 2008, compania oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și produse de beauty, la peste 51 de milioane de clienți activi din 25 de țări. Selecția de articole este curatoriată de stiliștii Tim Dugan și Veronica Nojac.

În concluzie, blugii evazați sunt must-have-ul acestui sezon de primăvară. Pe Zalando poți găsi o varietate de modele și accesorii care se potrivesc perfect cu aceștia și care îți vor ajuta să îți definești stilul în mod unic și personal.