Care sunt participanții de la America Express sezonul 6? Acestea sunt cele 9 echipe care își încep aventura pe Drumul Soarelui.

Sezonul 6 America Express se apropie cu pași repezi, iar 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor în cel mai provocator reality show din România. America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Cu doar 1 euro pe zi, ei sunt nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, fiind gata să facă față celor mai tari provocări.

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui. Nouă perechi pleacă în aventura vieții lor

În cadrul acestui reality show, sunt nouă perechi de vedete care sunt gata să-și ia rămas bun de la luxul și confortul de acasă pentru a porni spre aventura ce îi așteaptă: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, „scriitoarea” Antoneta Galeș. Toate aceste perechi au acceptat provocarea și își vor testa limitele în cel mai dur reality show din România.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai reality show-ului se anunță a fi deosebit de intensă și de această dată.

America Express 2023 a devenit cel mai vizionat show TV de la Antena 1. Acest sezon se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia. Pe lângă informațiile interesante pe care le vezi pe micile ecrane și imaginile pline de culoare, ești captivat de probele grele prin care trec echipele. Show-ul este difuzat de duminică de la ora 20:00 și luni-miercuri de la ora 20:30.

Acestea sunt echipele care s-au încumetat să intre în cel mai mare show TV America Express 2023, produs în România, de Mona Segall:
– Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
– Puya și partenera Melinda;
– Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
– Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
– Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
– Jean Gavril și fratele său, Dinu;
– Bruja și partenerul Pufeh;
– Larisa Iordache și Diana Bulimar;
– Bie Adam și mama sa, Mihaela.

Toate aceste echipe se luptă pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Concurenții trebuie să depășească barierele lingvistice, să câștige probele grele și să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Mai mult, ei trebuie să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

Marii câștigători ai sezonului au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după cum a anunțat gândul.ro. Aceștia s-au luptat cu celelalte echipe și au ieșit învingători, reușind să câștige premiul cel mare de 30.000 de euro.

Ce au spus marii câștigători la întoarcerea în țară

Cei doi concurenți s-au întors în țară cu un bagaj plin de amintiri și de experiențe noi. Cătălin Bordea le-a transmis fanilor săi de pe rețelele de socializare că a lăsat 8 kilograme în America Latină, dar a venit în țară încărcat cu amintiri și cu un frate pe viață. Nelu Cortea a glumit afirmând că, dacă a schimbat ceva, atunci a fost doar foarte puțin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.