Antrenorul echipei FCSB și justificarea pentru un meci dezamăgitor.

Echipa FCSB a fost învinsă de Farul Constanța într-un joc important, care a costat-o titlul de campioană. Partida a început bine pentru FCSB, care a reușit să conducă cu scorul de 2-0, dar în cele din urmă a pierdut cu 3-2. După joc, antrenorul principal al echipei FCSB, Elias Charalambous, a recunoscut că Farul a fost mai bună și și-a cerut scuze în fața fanilor pentru eșecul echipei.

Charalambous a fost dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să păstreze scorul după ce a condus cu 2-0 și a făcut greșeli importante. Deși jucătorii FCSB au avut parte de o serie de meciuri bune în ultima vreme, antrenorul a considerat că în meciul decisiv pentru titlu nu au arătat așa cum trebuiau și că Farul a fost cea mai bună echipă de pe teren.

În ceea ce privește golul de 2-1 marcat de Farul înainte de pauză, antrenorul a recunoscut că acesta a fost foarte important, permițând echipei să își recapete încrederea și să continue să lupte pentru victoria finală. În repriza a doua, Farul a dominat complet, meritând victoria și titlul de campioană.

În urma acestui eșec, FCSB nu a mai câștigat titlul de campioană din sezonul 2014-2015, când antrenorul Costel Gâlcă se afla la conducerea echipei. Locul al doilea în clasamentul play-off-ului SuperLigii 1, cu 46 de puncte, a fost ocupat de FCSB, care a fost urmată de CFR Cluj cu 42 de puncte. Universitatea Craiova a acumulat 37 de puncte, în timp ce Rapid și Sepsi au înregistrat 35, respectiv 26 de puncte.

Gică Hagi a fost felicitat pentru câștigarea campionatului, iar FCSB și-a propus să facă tot posibilul pentru a fi mai bună în viitor și a reveni pe primul loc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.