Adda refuză să permită fiului ei să se joace în iarbă, deoarece a dezvoltat o aversiune față de astfel de activități după ce a fost traumatizată de prezența copiilor mușcați care au vizitat sala de urgențe.

Adda, cunoscută artistă română, a declarat că nu își lasă fiul să se joace în iarbă din cauza riscului de a fi mușcat de căpușe. Această decizie vine din experiența traumatică prin care a trecut ea însăși după ce a fost mușcată de o căpușă și a fost diagnosticată cu boala Lyme, provocată de virusul Borrelia.

Adda a povestit pe contul său de Instagram că fiul său de 6 ani e conștient de riscurile asociate pieselor îndeplinite afară și e precaut dar nu e speriat. El știe să se comporte în cazul în care este mușcat de o căpușă și să meargă la spital pentru a o scoate. Cu toate acestea, Adda nu e de acord să își riște sănătatea fiului ei, de aceea nu îl lasă să se joace în iarbă.

Boala Lyme este o afecțiune cauzată de bacteria Borrelia, care se află în căpușe. Adda a dat un avertisment în legătură cu importurile, care au adus la noi specii de căpușe din America și Asia, ceea ce a făcut ca bolile legate de căpușe să fie mai frecvente. În plus, multe dintre aceste boli nu pot fi detectate prin teste regulate.

Adda a mărturisit că este traumatizată de această experiență și că frica ei nu e paranoia. Ea spune că nu poate să își permită să își pună în pericol sănătatea și a fiului său, motiv pentru care îl ține în siguranță departe de căpușe. Adda își îndeamnă pe toți să fie precauți și să înțeleagă riscurile asociate expunerii la căpușe și alte insecte.

Într-un interviu, Adda a mai adăugat că a urmat mai multe ședințe de terapie cu oxigen și le recomandă și altor oameni, deoarece au un efect pozitiv asupra sănătății. Ea spune că nu poate să se simtă niciodată în siguranță în prezența căpușelor, și își dorește ca oamenii să ia în serios riscurile asociate acestor insecte.

În concluzie, Adda a dezvăluit că traumele pe care le-a suferit din cauza căpușelor și bolilor asociate au afectat profund modul în care își trăiește viața și că își protejează fiul cu strictețe pentru a evita ca el să sufere. Ea face un apel la precauție și conștientizare în ceea ce privește riscurile asociate căpușelor și altor insecte.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.