Articol exclusiv: Mihaela Bilic celebrează ziua sa de naștere în Italia și își dorește un cadou special: un cățel mascul cu labe pufoase.

Mihaela Bilic, prezentatoarea emisiunii “Doctor de bine” de la Pro Tv, împlinește pe 26 mai frumoasa vârstă de 53 de ani. De această dată, medicul nutriționist își va sărbători zilele de naștere pe malul lacului Como din Italia, într-o vacanță pe care și-a dorit-o de mult timp. Într-un interviu acordat recent, Mihaela Bilic a dezvăluit că își dorește să petreacă timpul pe o barcă și să se bucură de mult prosecco într-un cadru relaxant.

Pentru ziua festivă, vedeta tv și-a dorit un tort cu spumă de căpșuni, încă din copilărie. În plus, își dorește un pui de labrador vesel și mâncăcios, un băiețel de culoare bej cu labe grăsane.

Mihaela Bilic a mai dezvăluit că unul dintre cele mai frumoase și inedite cadouri pe care l-a primit de ziua ei a fost un mesaj scris cu multe bușteni pe o pajiște, de către prietenii săi din Sibiu, care i-au transmis gândurile bune într-unul dintre cele mai complicate momente ale pandemiei.

Despre secretul tinereții sale, Mihaela Bilic a declarat că, după vârsta de 50 de ani, a ajuns să copilărească și să se bucure mai mult de viața sa, să urmeze mereu ceea ce îi face plăcere și să se umple de entuziasm, plăcere și bucurie, considerând că aceasta este cea mai bună metodă anti-aging. În plus, medicul nutriționist a recunoscut că, în secret, face tratament cu toxină botulinică de două ori pe an, pentru a-și păstra expresia senină și radioasă.

Întrebată cum ar fi fost dacă nu ar fi devenit medic nutriționist și prezentator tv, Mihaela Bilic a mărturisit că și-ar fi dorit să fie arhitect și designer și să construiască case și să le amenajeze după bunul ei plac.

În copilărie, una dintre cele mai amuzante amintiri ale sale era cu prietenii în timpul verii, când mergeau la furat de porumb la bunici, în coasta satului, unde făceau un foc de lemne și coceau câțiva știuleți. Dar momentul era mereu întrerupt de proprietarul tarlalei care apare în punctul critic, dispariția repede în direcții diferite fiind cea mai bună soluție.

Mihaela Bilic a câștigat încrederea publicului prin munca sa dedicată în rândul pacienților și cu ajutorul emisiunii sale. Sperăm că va avea o zi de naștere de neuitat și să aibă parte de fericire și împlinire în viață.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.