În debutul verii, două zodii se despart, dar încep să exploreze alte posibilități de relaționare. Aceștia au șansa să își găsească partenerul adecvat și să trăiască o dragoste autentică.

Horoscopul pentru vara aceasta aduce atât vești bune cât și rele în ceea ce privește relațiile pentru nativii unor zodii. Se anunță despărțire pentru unii, dar începutul unei noi relații pentru alții.

Scorpionii au parte de noroc în dragoste după o perioadă complicată. Ei sunt genul de persoane care nu își arată emoțiile deschis și preferă să se retragă în tăcere în momentele de cumpănă. Se simt dezamăgiți dacă nu primesc înapoi aprecierea pe care o oferă. Însă, pentru ei se anunță începutul unei noi relații care să le dea lumea peste cap în sensul bun al cuvântului. E important ca aceștia să fie prudenți și să ia lucrurile pas cu pas, pentru a nu fi înțeleși greșit.

Peștii, de asemenea, trec printr-o perioadă de despărțire, dar lucrurile nu evoluează rău pentru aceștia. Ei sunt persoane sensibile și se simt dezamăgiți atunci când nu primesc înapoi iubirea pe care o oferă. Însă, pentru ei, este important să fie deschiși către o posibilă cunoaștere, chiar dacă au fost trădați în trecut. Ei trebuie să aibă curajul de a începe o nouă relație dacă se iveste oportunitatea.

Încă din luna iunie, astrele vor răsări pe strada acestor doi nativi, care sunt susceptibili să se remarce ușor. Chiar dacă se anunță despărțire pentru unii, e posibil să găsească dragostea adevărată și să înceapă o nouă relație. Important este să ia lucrurile cu calm și să nu se grăbească într-o nouă relație.

Aceste zodii trebuie să fie optimiste și să aibă încredere în ele înșiși, pentru a avea succes în relațiile lor personale. Chiar dacă trec prin momente dificile, trebuie să știe că vor primi o a doua șansă de a găsi iubirea și fericirea.