Copilul Danei Rogoz încă nu s-a dezobișnuit cu scutecele. Actrița a primit sfaturi neverosimile cu privire la modalitatea de renunțare a copilului la acestea.

Dana Rogoz, o actriță și mamă implicată în creșterea celor doi copii ai săi, obișnuiește să împărtășească în mediul online diverse momente din viața de mămică. Recent, ea a primit un sfat neavenit de la o internaută, care a remarcat că fiica sa, Lia, în vârstă de aproape 3 ani, mai poartă scutec. Astfel, aceasta a considerat că Dana ar trebui să fie mai implicată în educația de la oliță și să o pedepsească copilul într-un mod care nu se justifică. Însă, Dana Rogoz a atras atenția asupra unui fenomen de competiție întâlnit printre părinți, care nu face altceva decât să îi disperseze. De asemenea, actrița a menționat că astfel de sfaturi primite din exterior trebuie tratate cu calm și înțelegere, deși recunoaște că unele mentalități nu încetează să o uimească.

Dana Rogoz este o mamă dedicată educației celor doi copii: Vlad și Lia. Actrița este atentă la toate nevoile pe care micuții le au, mai ales cele emoționale. Este aproape imposibil să fii întotdeauna perfect pregătit pentru orice situație, dar Dana își dorește să facă tot posibilul să ofere copiilor ei toată dragostea și atenția de care au nevoie într-un moment dat.

Pe de altă parte, copleșeala emoțională pe care și-o resimte o mamă de multe ori, mai ales atunci când apare al doilea copil, se resimte chiar și la case mai mari. Actrița a recunoscut că s-a concentrat mai mult pe Lia, care este mult mai mică (2 ani și jumătate) și astfel a ajuns să aibă mai puțină răbdare cu copilul mai mare. Lucru pentru care s-a și învinovățit.

Dana Rogoz și-a împărtășit emoțiile pe pagina de Instagram unde a scris despre cum simte că a greșit în relația cu Vlăduț, fiul ei în vârstă de 8 ani. Vedeta a fost înțelegătoare și a dat dovadă de mult curaj și îndrăzneală de a-și asuma greșeli în creșterea copiilor ei și de a vorbi deschis despre ele. Acesta este un exemplu perfect de faptul că nimeni nu este perfect și că toți greșim uneori în creșterea copiilor noștri.

În concluzie, actrița Dana Rogoz este una dintre acele mămici atente la nevoile copiilor săi și se străduiește să ofere întotdeauna ceea ce trebuie în momentul oportun. Așadar, critica superficială și competiția între părinți nu are loc în viața sa și ea își asumă greșelile în creșterea copiilor ei cu multă curaj și deschidere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.