Cristina Ciobănașu se întâlnește cu părinții săi biologici. Actrița își prezintă familia naturală: „Suntem din nou împreună. Sunt foarte fericită.”

Cristina Ciobănașu, actrița cunoscută din serialele de televiziune din România, s-a întâlnit cu părinții biologici cu ocazia zilei de Sfinții Constantin și Elena. Însoțită de iubitul ei Alexandru Mureșan, ea a mers la Botoșani pentru a-și vizita familia naturală. În timpul vizitei, Cristina Ciobănașu a petrecut timp de calitate alături de cei dragi, iar ea a transmis un mesaj de bucurie și împlinire pe rețelele de socializare.

Actrița a menționat că a petrecut o sărbătoare în familie, deoarece mama ei era sărbătorită, dar și fratele ei care și-a serbat ziua de nume. Cristina Ciobănașu a evidențiat faptul că se bucură să îi viziteze mereu pe părinții biologici și că nu uită de unde a plecat și că, în ciuda succesului său, își amintește întotdeauna de familia ei de dinainte de succes.

Cristina Ciobănașu a crescut într-o familie cu puține posibilități materiale și în anul 2008 a fost unul dintre cazurile sociale. În acel an, ea a participat la emisiunea Dansez pentru tine și a impresionat atât publicul cât și juriul cu talentul ei nativ și cu dorința de a-și ajuta familia săracă. Norocul a venit în viața ei când a fost remarcata de Ruxandra Ion, numită și „mama telenovelelor” din România, care a invitat-o în familia sa și a adoptat-o, schimbându-i complet destinul.

Deși a cunoscut succesul în viața sa profesională, Cristina Ciobănașu nu uită de unde a început și nu își neglijează familia naturală, de aceea vizitează adesea părinții biologici. Cristina a menționat că a învățat multe de la ambele familii și nu poate să aleagă între ele, deoarece cele două familii au avut un impact pozitiv extrem de important asupra e, după cum a afirmat actrița pe rețelele de socializare.

În altă ordine de idei, pe 9 mai 2022, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, partenerul său din serialul muzical „Fructul Oprit”, au anunțat că s-au despărțit după nouă ani de relație. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din lumea artistică din România și au apărut împreună în mai multe producții românești. Anunțul făcut de cei doi a întristat multe persoane care îi admirau și care visa să le fie perechea și în viața reală, dar cei doi au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate și să rămână prieteni.

În concluzie, Cristina Ciobănașu continuă să fie una dintre cele mai apreciate și apreciabile actrițe din România și se bucură de mult succes în viața sa atât profesională, cât și personală. Deși i-a fost dată o șansă în viața, actrița nu a uitat de unde a plecat și își vizitează adesea părinții biologici și își amintește cu drag de ambele familii care i-au schimbat viața și care au ajutat-o să ajungă unde este azi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.