Ela Crăciun își sărbătorește soțul într-un mod surprinzător în curtea casei părintești spunând: „Ești un om deosebit, tată dedicat și un soț excelent”.

Weekendul acesta, Ela Crăciun, cunoscuta prezentatoare și realizatoare TV, i-a organizat soțului ei o petrecere surpriză, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 45 de ani și numele său. Cu un chef special angajat pentru eveniment, Ela s-a asigurat că meniul petrecerii este cu adevărat extravagant. Cu toate acestea, cadoul său surpriză pentru acest eveniment a fost cu adevărat special. Ela l-a legat la ochi și a conspirat cu prietenii, constructorii și copiii săi pe care îi au împreună, pentru a reuși să îi facă un cadou special – să îi pună tapetul în biroul lui.

Fiind susținătorul său discret de-a lungul anilor, soțul Ela s-a arătat vizibil emoționat de atenția specială care i-a fost oferită în ziua lui specială. La petrecere, au fost servite preparate precum brânzeturi nobile, Hamon iberico tăiat la cuțit, supă de fructe de mare, Tamahock maturat 28 de zile și multe altele. În mesajul ei emoționant postat pe pagina sa de social media, Ela i-a transmis soțului său cât de mult înseamnă pentru ea și familia lor, precum și mulțumirile sale pentru dragostea, sprijinul și înțelegerea sa.

Ela Crăciun este scriitoare de succes, iar cărțile sale de parenting au ajuns deja la cel de-al treilea tiraj. Ea este activă și implicată în cauze sociale, iar în prezent urmează o nouă specializare în coaching și lucrează la o nouă publicație destinată adolescenților. O astfel de femeie și mamă minunată este o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul său și un exemplu demn de urmat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.