La concert, Elena Gheorghe a afișat bijuterii extrem de valoroase, însă nimic nu se compară cu modul în care și-a sărbătorit mama pe scenă.

Elena Gheorghe a oferit un concert impresionant la Sala Palatului, demonstrând încă o dată că este una dintre cele mai bune voci ale României. Evenimentul a fost un real succes, aducând împreună o mulțime de iubitori ai muzicii machidonești.

Împreună cu soțul său, Cornel Ene, Elena a pus o amprentă personală asupra fiecărui detaliu al concertului, de la organizare și muzică, la grafică și costumații, creând astfel o poveste autentică și impresionantă.

Însă înainte de eveniment, Elena a avut de-a face cu probleme de sănătate care ar fi putut împiedica desfășurarea concertului, povestind: “Mulți ar spune că artistul trebuie să fie concentrat pe prestația artistică de pe scenă, dar eu nu am putut sta departe de tot ce a însemnat întregul show, pentru că îmi place să mă implic, să cunosc fiecare detaliu în parte pentru ca povestea să capete autenticitate.”

Deși au fost momente dificile în cele trei luni de pregătire a concertului, ea a reușit să învingă problemele de sănătate și să ofere un spectacol memorabil alături de soțul său, fiind aplaudată și apreciată cu entuziasm de către mulțimea de fani din întreaga lume.

Elena Gheorghe a purtat bijuterii în valoare de 130.000 de euro în timpul concertului, spunând că sunt cele mai scumpe bijuterii pe care le-a purtat vreodată. Pe scenă, artista a avut parte de o surpriză specială în timpul concertului, mama ei, cu care a cântat în fața mulțimii de 4000 de oameni.

Concertul a avut loc de ziua Sfinților Constantin și Elena, numele artistei, iar mulțimea i-a cântat lui Elena “La mulți ani” în unison, oferindu-i un cadou memorabil și emoționant.

Elena a mulțumit tuturor celor prezenți și celor care iubesc muzica sa, spunând: “Cadoul lor pentru mine a fost prezența lor acolo, și aplauzele care mi-au bucurat sufletul.” Acest concert a fost cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase momente din cariera ei, adunând laolaltă o mulțime de oameni care iubesc muzica și contribuind la succesul ei continuu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.