CONFIDENȚIAL | Cum a sărbătorit Andreea Antonescu ziua fiicei sale celei mari, în America! „Am realizat dorința ei”

Andreea Antonescu este o mamă dedicată, dar cu inima împărțită pe două continente. Fiica sa cea mică, Venice Victoria, locuiește cu ea în București, în timp ce Sienna Spak, fiica sa adolescentă, a ales să stea cu tatăl ei în America pentru a merge la școală. Deși nu îi este deloc ușor, Andreea face dese vizite în Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea fiica cea mare.

Recent, de ziua Siennei, care a împlinit 12 ani pe 24 mai, Andreea Antonescu i-a făcut cele mai frumoase surprize: a mers discret în America, unde Sienna locuiește cu tatăl ei, pentru a-i organiza o petrecere de aniversare memorabilă și pentru a-i oferi o zi de răsfăț.

Andreea Antonescu ne-a mărturisit cât de emoționată a fost să își vadă fiica după atât timp și că nu există cadou mai frumos pentru Sienna decât prezența ei. Ea a mers cu fiica ei la shopping, i-a făcut toate poftele și i-a cumpărat tot ce și-a dorit. De asemenea, a creat și o carte personalizată și o felicitare pentru fiica sa, oferindu-i astfel un cadou plin de emoție și sinceritate.

“Mi-a spus că cel mai frumos cadou a fost prezența mea acolo, lângă ea! Fiind o sensibilă, întotdeauna au impresionat o astfel de cadouri!”, a spus Andreea Antonescu despre momentele petrecute alături de Sienna.

Această experiență a fost cu atât mai specială cu cât Andreea Antonescu își adoră fiica cea mare și a postat mai multe mesaje emoționante cu ocazia aniversării Siennei. În mesajele sale, ea și-a exprimat dragostea și admirația pentru fiica sa, spunând că Sienna este un dar de la Dumnezeu și că îi dorim mereu numai bine.

Andreea Antonescu și-a petrecut 10 zile de vis alături de fiica ei în America și, deși momentul reîntregirii familiare a fost de scurtă durată, experiența a fost una de neuitat pentru toți cei implicați.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.