În Finala Survivor de pe PRO TV au avut loc niște momente neașteptate: Robert Moscalu a scos tricoul și a început să râdă alături de Andreea Moromete, până când i s-a văzut toată gura.

În finala emisiunii Survivor difuzată de PRO TV, s-a format o prietenie deosebită între doi concurenți din tribul Războinicilor, Robert Moscalu și Andreea Moromete. Aceștia petreceau mult timp împreună și se înțelegeau foarte bine, fapt care a stârnit curiozitatea multor telespectatori, care s-au întrebat dacă nu ar putea fi loc și de ceva mai mult între ei.

Surpriza a venit în seara finalei, când Robert Moscalu a fost propus la nominalizare, iar Andreea Moromete avea simbolul Imunității ascuns în buzunar, însă nu l-a folosit, astfel că Robert a fost eliminat. După ce a părăsit show-ul și și-a recuperat telefonul, Robert s-a arătat extrem de dezamăgit de Andreea Moromete și a scris pe conturile sale de social media despre acest lucru.

În seara finalei, cei doi s-au revăzut și s-a creat un moment plin de surprize și emoții. Robert Moscalu a renunțat la tricou și a râs cu gura până la urechi cu Andreea Moromete, moment în care s-a observat că a existat o afecțiune deosebită între cei doi. Robert i-a oferit tricoul său Andreei, care îi era frig, rămânând la bustul gol.

Imaginile au arătat că zâmbetul revederii s-a păstrat pentru cei doi, fapt care a stârnit speranțe privind continuarea relației lor deosebite și după show. Este foarte probabil ca această prietenie puternică să se transforme într-o relație sentimentală, dat fiind faptul că cei doi s-au înțeles perfect și și-au împărtășit multe momente deosebite în timpul emisiunii Survivor. Așadar, telespectatorii sunt foarte curioși să vadă cum evoluează lucrurile între cei doi concurenți după încheierea show-ului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.