Informații speciale | Starea de spirit a Carmenei Brumă la 46 de ani și experiența ca mamă: „E crucial să nu depinzi de altcineva”

Carmen Brumă a împlinit recent frumoasa vârstă de 46 de ani și se simte mai bine ca niciodată. Într-un interviu pentru Ciao.ro, ea a dezvăluit ce își dorește pentru ea și băiețelul ei, Vlad, cât de riguroasă este ca mamă și cum arată vara aceasta pentru ea.

Când a fost întrebată cum se simte la vârsta de 46 de ani, Carmen a răspuns că este foarte bine și că a avut parte de una dintre cele mai bune perioade de până acum între vârsta de 40 și 46 de ani.

Când a fost întrebată ce cadou a primit în ziua sa de naștere, Carmen a răspuns că a primit o scrisoare și un parfum de la fiul ei, Vlad. Ea a spus că își dorește foarte multe lucruri pentru ea și muncește pentru ele. Are multe planuri și, chiar dacă a eșuat în unele cazuri, fiecare experiență o ajută să se alimenteze cu energie.

Când a fost întrebată despre dieta sa și disciplina riguroasă în privința alimentației, Carmen Brumă a mărturisit că a mâncat două felii de tort și o bezea în ziua sa de naștere.

Întrebată cu cine se antrenează, Carmen a spus că preferă să se antreneze singură, fără a fi însoțită de altcineva. Ea crede că este important să faci antrenamentul singur, astfel încât sportul să devină o rutină constantă în viața ta.

Întrebată despre ziua de naștere a fiului ei, Vlad, Carmen a spus că acesta și-a dorit multe lucruri, dar ea a negociat cu el o selecție. În general, ea este destul de permisivă cu alimentația fiului ei, ilustrată prin faptul că îi permite aproape orice aliment, dar nu oricând și nu anycum. Ea crede că „interzicerea” unui aliment ar fi făcut din acesta o țintă.

Întrebată despre experiențele sale și planurile de viitor, Carmen a spus că își dorește să plece în vacanță cu fiul ei, Vlad. Ea vrea să meargă, în special, în Muntenegru, unde a mai fost o dată înainte de nașterea fiului ei, dar și să petreacă o săptămână în Grecia.

În cele din urmă, întrebată despre cumpărături, Carmen a recunoscut că ea este cea care face cumpărăturile pentru casă în proporție de 90%. Ea crede că este important să nu depinzi de o altă persoană atunci când vine vorba de cumpărături.