Interviu de excepție | Carmina Vârciu, dezvăluiri despre relația sa actuală cu tatăl său: „S-au înregistrat și perioade dificile în ceea ce privește relația noastră”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit recent 21 de ani și, potrivit unui interviu acordat pentru Ciao.ro, se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce are și abia așteaptă să vadă ce aventuri îi mai pregătește viața. Fiica lui Liviu Vârciu a mărturisit că, pe primul loc este sănătatea, iar apoi își dorește să-și atingă obiectivele și să ajungă acolo unde și-a dorit dintotdeauna să ajungă.

Carmina Vârciu este creator de conținut și se pare că este foarte talentată în această sferă. Ea a declarat că iubește să creeze conținut și să vină mereu cu idei noi pentru a nu-i plictisi pe urmăritorii ei. Totodată, ea a menționat că are oameni minunați care o susțin și că aceștia au un rol important în viața unui creator de conținut.

În ceea ce privește relația cu părinții săi, Carmina s-a declarat foarte norocoasă să aibă niște părinți minunați. Mai precis, ea a spus că mama este îngerul ei păzitor și că vorbesc despre orice, în timp ce tatăl său este grijuliu și protector și se înțeleg foarte bine. Carmina și tatăl său vorbesc aproape zilnic și își povestesc demersurile zilei prin Facetime.

Carmina Vârciu a mărturisit că s-a mutat în București de aproximativ un an și că s-a maturizat foarte mult în această perioadă. Ea a precizat că a trecut prin multe încercări, însă le-a depășit cu brio. În plus, tatăl său a fost generos și i-a făcut cadou un apartament în capitală, iar Carmina s-a bucurat foarte mult pentru această oportunitate.

Întrebată de cine a fost dezamăgită cel mai mult, Carmina a declarat că cele mai multe dezamăgiri le-a avut din partea prietenilor. Ea a mărturisit că a crezut în oamenii în care nu trebuia să creadă și că asta a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri. Cu toate acestea, Carmina a menționat că are trei prieteni de încredere, cu care a copilărit și care au un rol important în viața ei.

În ceea ce privește trecutul ei financiar, Carmina a spus că a început să își câștige primii bani la vârsta de 17 ani, când a avut o mică afacere. Ea a mai precizat că încă mai primește ajutor material de la părinții săi, dacă are nevoie, dar că a învățat să gândească cum să își facă bine pe planul financiar.

La finalul interviului, Carmina a declarat că pregătește un nou proiect și că este foarte entuziasmată în privința acestuia. De asemenea, ea a menționat că ar fi super dacă ar scoate o piesă împreună cu tatăl său și că este foarte recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața ei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.