Titlu: Război între surori. Maria și sora geamănă se luptă pentru o moștenire / VIDEO

Maria se consideră o femeie fericită, dar rivalitatea cu sora geamănă îi afectează viața. Cele două au început să se certe în urma moștenirii lăsate de tatăl lor, care a promis să-i lase averea fiului Marianei, în schimbul faptului că acesta l-a ajutat să își petreacă ultimele zile lângă el.

Deși Maria a acceptat acest aranjament, surorile ei s-au întors împotriva ei când fiul ei s-a căsătorit. Ele au început să-l critice și să-l facă să plece de lângă bunicii săi, unde acesta a crescut.

Maria a mărturisit în cadrul emisiunii Acces Direct că relația cu sora ei geamănă a devenit tensionată din cauza moștenirii cu aproximativ 10 ani în urmă. De atunci, cele două s-au îndepărtat și se consideră în „război” una cu cealaltă.

Deși Maria a acceptat succesiunea la timea respectivă, ea susține că nu a citit testamentul și că a făcut această alegere doar pentru a menține pacea în familie. Cu toate acestea, rivalitatea cu sora ei a reapărut după ce au început discuțiile despre moștenire.

Situația este una dureroasă pentru Maria, care speră să ajungă la o înțelegere cu sora ei geamănă și să își refacă relația cu ea. Se pare că moștenirea poate fi adesea o sursă de conflicte și probleme într-o familie, iar această poveste demonstrează cât de distrugătoare pot fi efectele acesteia asupra relațiilor dintre membrii familiei.