Câștigătorul celei de-a noua ediții a emisiunii Te cunosc de undeva! rămâne un mister! Două persoane din juriu au ales să ofere un bonus de 100 de puncte / VIDEO.

Gala numărul nouă a emisiunii „Te cunosc de undeva” a avut loc în această seară și a adus momente spectaculoase pentru toți concurenții. Aceștia au interpretat piese din opt țări diferite și limbi diferite, însă doar o pereche a reușit să convingă jurații că au fost cei mai buni în această seară. Câștigătorii acestei ediții au fost Nicole Cherry și Juno, care au impresionat cu un moment marca Charlie Chaplin și au primit 200 de puncte, după ce doi jurați au oferit bonusul de 100 de puncte.

Andreea Bălan, unul dintre jurații emisiunii, a mărturisit că motivul pentru care a păstrat bonusul până spre finalul sezonului a fost acela că ea căuta multă coregrafie, multă mișcare scenică, mult dinamism și multă complexitate, toate la un loc, într-un singur moment.

Cei doi câștigători sunt norocoșii acestei gale, bifând în această seară 2950 de puncte, cel mai mare punctaj din istoria emisiunii „Te cunosc de undeva”. Juno a fost extrem de bucuros și mândru pentru acest câștig, împărtășind această bucurie cu fanii săi: „Nu pot să cred, a fost un moment unic, sunt mândru și mulțumit că am reușit să obținem cel mai mare punctaj din istoria emisiunii, asta spun totul”, a declarat cântărețul.

Această ediție a fost una plină de surprize și emoții, din moment ce toți concurenții au fost la înălțime și au reușit să impresioneze juriul și publicul prin transformările și prestațiile lor. Cu toate acestea, momentul care a rămas în mintea tuturor a fost cel al câștigătorilor, care au făcut show cu momentul lor marca Charlie Chaplin și au arătat că sunt cu adevărat „artistul din spatele măștii”.