De când a devenit tată pentru a doua oară, Damian Drăghici a decis să renunțe la consumul de alcool: „Am realizat că trebuie să fac o schimbare atunci când am devenit obosit de propria mea persoană”.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică lăutărească din România, a simțit un alt impuls în viața lui când a devenit tată pentru a doua oară. La vârsta de 51 de ani, viața sa a prins un alt sens, fiind conștient că este important să aibă grijă de sănătatea sa pentru a fi capabil să se dedice întregului său timp băiețelului său. Așadar, a luat decizii importante pentru el și familie.

Copilul său a adus schimbări majore în viața părinților săi, în special pentru bărbat, care a înțeles că familia este cea mai importantă și nu cariera. Chiar dacă nu este primul său copil, aceasta fiind prima lui experiență de tată acum 28 de ani, el recunoaște că, de fapt, ar fi trebuit să facă schimbările pe care le-a făcut acum cu mult timp în urmă.

În timpul unui interviu acordat emisiunii Xtra Night Show, acesta a povestit că fiul său este un miracol în fiecare zi. El a realizat că a pierdut momente importante din cauza carierei sale încă de la primul său copil. Așadar, acum, cu Andrei, el este gata să facă orice sacrificiu pentru ca fiul său să fie fericit. Un copil dorit și iubit aduce într-o familie o binecuvântare, iar Damian Drăghici a înțeles acest lucru cu timpul.

O altă schimbare adusă de Andrei în viața sătatălului său este renunțarea la vicii. El a mărturisit în emisiunea menționată mai sus despre cât de mult alcool simțea nevoia să bea înainte să intre pe scenă, însă acum a renunțat complet la astfel de vicii. El își dorește acum să fie sănătos 100%, pentru a se putea bucura de viață alături de persoanele care contează cel mai mult pentru el. Chiar dacă acest lucru nu a fost ușor, deoarece era dependent de zahăr, el a continuat să lupte împotriva unor astfel de obiceiuri nesănătoase.

De asemenea, Damian Drăghici a hotărât să își schimbe stilul de viață întrucât dorea să fie sănătos. El a slăbit aproximativ 70 de kilograme renunțând la gluten, carbohidrați și zahăr. Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, el a mărturisit că „există două modalități prin care poți să te schimbi în viață: disperare sau dezgustare. Să fii total dezgustat de tine”.

Devenirea tătălui pentru a doua oară l-a făcut pe Damian Drăghici să înțeleagă valoarea familiei și să acorde mai multă atenție sănătății sale. El își dorește să fie fericit și să se bucure de timpul petrecut alături de familia sa. Copilul său, Andrei, a adus numeroase schimbări în viața sa, iar acestea l-au făcut să înțeleagă ce este cu adevărat important.