Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară alături de iubitul ei. Însă, în ultimele luni de sarcină, vedeta trece prin momente grele și se confruntă cu probleme specifice femeilor însărcinate.

Anul acesta a fost plin de realizări pentru Larisa Drăgulescu. În luna februarie, ea a anunțat că are un nou iubit și că este fericită alături de el. La doar o lună distanță, vedeta a dezvăluit că este însărcinată și că urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Cu toate că la începutul sarcinii nu s-a confruntat cu probleme, situația a devenit mai dificilă în ultima perioadă. Larisa Drăgulescu simte că sarcina a devenit din ce în ce mai grea, iar burtica ei a crescut considerabil. Ea se simte din ce în ce mai obosită și are probleme specifice femeilor însărcinate.

Pe lângă aceste neplăceri, vedeta are și restricții legate de mișcare, și anume că nu are voie să facă prea multă mișcare. Chiar dacă această mică restricție ar putea fi dificilă pentru unele femei, Larisa Drăgulescu a dezvăluit că oricum nu a practicat mișcarea intensiv înainte de sarcină.

Cu toate acestea, vestea bună este că Larisa Drăgulescu a aflat sexul bebelușului pe care îl va naște. Aceasta va deveni mamă de băiețel și este foarte fericită cu această veste. În plus, și iubitul ei este încântat, deoarece va deveni tată pentru prima dată.

Cu toate problemele specifice sarcinii, Larisa Drăgulescu trece printr-un moment plin de emoție, așteptând cu nerăbdare să-și țină bebelușul în brațe și să înceapă o nouă etapă din viața ei și a partenerului său.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.