Andreea Bălan și George Burcea, din nou în conflict! Fostul soț al artistei este acuzat că nu și-a achitat pensia alimentară și își prezintă apărarea. “Am solicitat o ordonanță președințială pentru că…”

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou în centrul atenției după o ceartă legată de plata pensiei alimentare pentru cele două fetițe ale lor, Ella și Clara. Andreea a acuzat că George nu a plătit pensia alimentară de patru luni în perioada în care a fost plecat în Statele Unite ale Americii, dar George susține că a plătit suma la zi și că problemele cu cardul l-au făcut să apeleze la un prieten pentru a face transferul de bani pe contul Andreei.

În plus, Andreea a spus că își crește singură fetițele și a dat de înțeles că George se laudă în presă că a obținut prin ordonanță președințială dreptul să vorbească cu fetele sale la telefon de trei ori pe săptămână atunci când este plecat din țară. George a explicat că a cerut ordonanța președințială pentru că nu avea altă modalitate de a lua legătura cu ele în timp ce era plecat în State și că Andreea îi refuza accesul la fete.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă și sunt în mijlocul unui proces de divorț care durează de mai bine de trei ani și jumătate. George a făcut publică o scrisoare în care și-a explicat situația și a dezmințit acuzațiile făcute de Andreea în presă.

El a explicat că își crește fetele cu ajutorul noii partenere și că sunt foarte fericiți împreună. În plus, el nu se laudă că are o activitate intensă în America, ci doar se simte binecuvântat de oportunitatea pe care i-a oferit-o viața în Statele Unite.

Cei doi au cerut iertare unul altuia în trecut, dar se pare că relația lor nu s-a îmbunătățit. Rămâne de văzut cum se va încheia acest proces de divorț și ce va decide instanța cu privire la drepturile de custodie ale celor două fetițe.