Andreea Bălan și George Burcea, din nou în conflict! Fostul soț al artistei este acuzat că nu și-a achitat pensia alimentară și își prezintă apărarea. “Am solicitat o ordonanță președințială pentru că…”

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou în centrul atenției după o ceartă legată de plata pensiei alimentare pentru cele două fetițe ale lor, Ella și Clara. Andreea a acuzat că George nu a plătit pensia alimentară de patru luni în perioada în care a fost plecat în Statele Unite ale Americii, dar George susține că a plătit suma la zi și că problemele cu cardul l-au făcut să apeleze la un prieten pentru a face transferul de bani pe contul Andreei.

În plus, Andreea a spus că își crește singură fetițele și a dat de înțeles că George se laudă în presă că a obținut prin ordonanță președințială dreptul să vorbească cu fetele sale la telefon de trei ori pe săptămână atunci când este plecat din țară. George a explicat că a cerut ordonanța președințială pentru că nu avea altă modalitate de a lua legătura cu ele în timp ce era plecat în State și că Andreea îi refuza accesul la fete.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă și sunt în mijlocul unui proces de divorț care durează de mai bine de trei ani și jumătate. George a făcut publică o scrisoare în care și-a explicat situația și a dezmințit acuzațiile făcute de Andreea în presă.

El a explicat că își crește fetele cu ajutorul noii partenere și că sunt foarte fericiți împreună. În plus, el nu se laudă că are o activitate intensă în America, ci doar se simte binecuvântat de oportunitatea pe care i-a oferit-o viața în Statele Unite.

Cei doi au cerut iertare unul altuia în trecut, dar se pare că relația lor nu s-a îmbunătățit. Rămâne de văzut cum se va încheia acest proces de divorț și ce va decide instanța cu privire la drepturile de custodie ale celor două fetițe.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.