SPECIAL | Care este preferințele lui Dinu Maxer în ceea ce privește relațiile după despărțirea de fosta soție + Care este opinia sa actuală despre Deea Maxer

Dinu Maxer, cântăreț și burlac după divorț, spune că își trăiește viața din plin. Acesta a mărturisit într-un interviu acordat pentru Ciao.ro că nu îi plac relațiile pasagere și nu caută așa ceva, dar se bucură de statutul de bărbat singur. Maxer a fost prezent la petrecerea Elle de luni seară și a profitat din plin de prezența influencerițelor la eveniment.

Dinu Maxer a declarat că vrea să cunoască o persoană mai bine înainte de a avea o relație cu ea. El nu este genul de bărbat care să sărute o fată în prima seară în care o întâlnește. Cântărețul crede că relațiile trebuie să fie savurate și nu mâncate ca fast-food-ul. El se bucură deocamdată de faptul că este singur și își descoperă lucruri noi pe care le-a uitat.

Dinu Maxer a fost căsătorit cu Deea Maxer, iar cei doi au divorțat în urmă cu cinci luni. Cântărețul susține că ruperea dintre cei doi s-a produs în sufletele lor mult timp înainte ca actul de divorț să fie semnat. Maxer spune că a fost o perioadă dificilă pentru el, dar acum este împăcat cu situația și chiar se bucură pentru fericirea fostei sale soții și pentru relația acesteia cu Robert Drilea, pe care a cunoscut-o la un eveniment la care și ei au fost prezenți.

Artistul susține că relația dintre el și fosta sa soție este una foarte bună și că se bucură pentru fericirea acesteia. Maxer a declarat că își dorește ca Deea să fie fericită pentru a-i face fericiți și pe copiii lor. El spune că este important ca părinții să fie fericiți, deoarece acest lucru se va răsfrânge asupra copiilor.

În concluzie, Dinu Maxer vrea să se bucure de viața de burlac și să descopere noi lucruri. Deși a fost căsătorit cu Deea Maxer și a avut o relație timp de mulți ani, el este conștient că acum căsătoria lor s-a încheiat și că trebuie să meargă mai departe. Maxer își dorește ca fosta sa soție să fie fericită și să aibă o relație frumoasă cu noul ei partener, iar el va rămâne mereu respectuos în legătură cu deciziile pe care Deea le ia în privința vieții ei personale.