Titlu Modificat: Conflict violent în familie. Acuzații de agresiune și otrăvire între o nepoată și unchiul ei / VIDEO.

Un bătrân în vârstă de 92 de ani a fost alungat din propria casă de către propria nepoată, care a fu confuzat cu o femeie grijulie și devotată. În realitate, ea a dorit să pună mâna pe avere, la fel ca și nora bătrânului, care este convinsă că acesta a fost bătut și otrăvit.

Nepoata, numită Nica, susține că a primit bătrânul în vila sa după ce acesta a spus că a fost bătut și obținea foarte puțină mâncare. Acest lucru i-a frânt inima, dar a fost și șocată să vadă cât de rău arăta. Apoi, bătrânul i-a povestit că nepoata lui l-a alungat cu pietre. Nica a luat imediat măsuri – l-a primit pe bătrân cu brațele deschise și i-a oferit îngrijire adecvată.

Însă, tocmai atunci când bătrânul învăța să stea confortabil în noua lui casă, evenimentele s-au agravat. La scurt timp după aceea, nora bătrânului a primit o veste teribilă – bătrânul făcea interzicții. Nicio altă femeie nu avea acces la el. Bătrânul a început să vorbească despre durerea pe care o simțea în stomac și despre faptul că nu mai mânca. El a început să scadă în greutate și să aibă probleme de sănătate semnificative.

Nora bătrânului a început să investigheze și să caute dovezi cu privire la modul în care este tratat bătrânul. Ea a început sa ia atitudine și, prin intermediul investigațiilor sale, a descoperit că Nica i-a dat bătrânului un anumit medicament care l-a făcut să se simtă mai rău și l-a împiedicat să mănânce. Bătrânul era înfometat și chinuit. În cele din urmă, el a ajuns în spital și a început să primească îngrijire adecvată.

Cu toate acestea, femeia care trebuie să îngrijească oamenii în vârstă și care se presupune că trebuie să le ofere ajutor s-a dovedit a fi pur și simplu lacomă. Este inacceptabil pentru oameni să îmbătrânească în condiții inumane și să nu fie tratați cu respectul cuvenit.

Este important să avem grijă de bătrâni și să îi tratăm cu respect și compasiune în ultimii ani de viață. Acești oameni au dat mult pentru societate și merită să trăiască în confort și siguranță. În cazul în care se întâmplă să observați orice abuz la adresa persoanelor în vârstă, acționați rapid și solicitați ajutorul autorităților.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.