Clubul CSA Steaua anunță că 16 jucători vor părăsi echipa.

CSA Steaua București, echipa de fotbal clasată pe locul 2 în liga secundă, a ratat și de data aceasta promovarea în prima divizie a fotbalului românesc. Din păcate, gruparea antrenată de Daniel Oprița a pierdut șansa de a promova în SuperLigă din cauza faptului că este club de stat.

Această dezamăgire a făcut ca unii dintre fotbaliștii echipei să își caute angajamente noi, iar pentru alții, contractele lor nu au fost prelungite în vara acestui an. Astfel, CSA Steaua București a pierdut nu mai puțin de 16 jucători la finalul sezonului. Printre aceștia se numără: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

Clubul a anunțat că Tsvetelin Chunchukov negociază în prezent transferul la o echipă din Liga I. Dacă negocierile nu vor fi finalizate cu succes, atacantul bulgar ar putea rămâne și în sezonul următor la Steaua.

CSA Steaua București a transmis un comunicat oficial prin care le mulțumește tuturor jucătorilor pentru tot ce au făcut pentru club, învingerile și realizările acestora în tricoul roș-albastru, și le dorește succes în viitor.

Cu toate acestea, fanii echipei încă mai speră în promovarea echipei la SuperLigă. Deși clubul nu a reușit să obțină promovarea în acest sezon, susținătorii echipei nu își pierd speranța pentru viitorul acesteia.

Este important de făcut mențiunea că Steaua București este una dintre cele mai de succes echipe de fotbal din România. Ei au un record pentru cele mai multe campionate câștigate din țară, cu 26 de titluri. În plus, ei au câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, ceea ce face echipa foarte apreciată în fotbalul românesc.