Regulile privind promovarea jocurilor de noroc și a pariurilor vor fi modificate în Franța.

În Franța, parteneriatele sportive ale operatorilor de jocuri de noroc legali au crescut în mod semnificativ, ajungând la 40,7 milioane de euro în 2023, comparativ cu 34 de milioane de euro în 2022. Aceasta a fost raportat de Autoritatea de Jocuri din Franța (ANJ), care a dorit să sublinieze necesitatea unui joc responsabil, în timp ce industria jocurilor de noroc se extinde.

Cu toate acestea, ANJ a adăugat că în 2022, parteneriatele sportive ale operatorilor neautorizați din Franța (precum site-uri de cazinouri online) cu pariuri în Africa și Asia au generat și ele venituri semnificative, în valoare de 15 milioane de euro. Aceasta sugerează că există o creștere a interesului pentru jocurile de noroc online, chiar și în regiunile mai puțin dezvoltate, unde poate exista o nevoie mai mare de educare în ce privește jocul responsabil și siguranța.

În lumina acestor cifre, ANJ a făcut apel la operatorii de jocuri de noroc să fie responsabili în promovarea produselor lor, astfel încât să nu se ajungă la un nivel excesiv de jocuri de noroc și să se protejeze jucătorii vulnerabili de problemele legate de dependența de jocuri de noroc. În plus, ANJ a explicat că operatorii de jocuri de noroc trebuie să ia măsuri pentru a preveni accesul minorilor la jocurile lor.

În Franța, industria jocurilor de noroc este puternic reglementată, iar autoritățile monitorizează cu atenție activitățile operatorilor și implementează măsuri pentru a proteja jucătorii vulnerabili. Însă, această creștere semnificativă a parteneriatelor sportive arată că există încă o nevoie de supraveghere și reglementare mai strictă în această industrie în expansiune.

În concluzie, este important ca operatorii de jocuri de noroc să acționeze responsabil și să ia măsuri eficiente pentru a proteja jucătorii lor și pentru a preveni accesul minorilor la jocurile lor. În plus, este important ca autoritățile să continue să monitorizeze cu atenție industria jocurilor de noroc și să impună măsuri de reglementare adecvate pentru a asigura un mediu de joc sigur și responsabil.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.