Care va fi câștigătorul Supercupei C3 dintre West Ham și Fiorentina?

În această seară, de la ora 22:00, se va desfășura finala Conference League, la Praga, între echipele Fiorentina și West Ham. Ambele echipe au câștigat trofee europene în anii ’60, iar câștigarea acestui titlu reprezintă pentru ambele posibilitatea de a juca în sezonul viitor al cupelor europene. Finala Conference League oferă numeroase opțiuni de pariere la Superbet, printre care se numără Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile.

West Ham a avut un sezon european de excepție, în contrast cu performanțele din Premier League, unde s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Londonezii au intrat în Conference League în faza play-off-ului, unde i-au eliminat pe Viborg, terminând cu maximum de puncte într-o grupă în care au întâlnit echipe precum Anderlecht, Silkeborg și FCSB. În faza eliminatorie, au trecut de AEK Larnaca, Gent și AZ Alkmaar, fără să piardă niciun meci, adunând 13 victorii și o singură remiză.

Pe de altă parte, Fiorentina a avut de jucat două meciuri în plus față de adversarii lor pentru a ajunge în finală. Italienii au terminat pe locul doi în faza grupelor și au fost nevoiți să joace o dublă manșă cu Braga. După ce au trecut de portughezi, Fiorentina a eliminat echipele Sivasspor, Lech Poznan și Basel.

Întâlnirea dintre italieni și englezi va fi prima care contează oficial, aceste echipe jucând împotriva lor în Cupa Ligii Anglo-Italiene acum aproximativ 48 de ani. La acea vreme, Fiorentina a învins-o cu 1-0 pe West Ham, întâlnindu-se apoi tot cu ei la Londra, unde au repetat același scor. Cele două echipe au câte un trofeu european în palmares, Fiorentina câștigând Cupa Cupelor în 1961, iar West Ham reușind aceeași performanță în 1965.

Pe Superbet, Fiorentina are cota 2.00 pentru a câștiga trofeul, indiferent dacă vor obține victoria în timpul regulamentar sau în timpul prelungirilor și a loviturilor de departajare. În schimb, West Ham are o cotă de 1.90 pentru a câștiga finala. La Superbet există și promoția Superavantaj, care permite câștigarea pariului chiar dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al meciului.

În ceea ce privește duelul golgheterilor, meciul din capitala Cehiei pune față în față cele mai bune echipe din Conference League. Media golurilor marcate Fiorentina este de 2.50 pe meci, acesta fiind cel mai bun clasament în liga lor, iar West Ham urmează cu 2.25 goluri marcate per meci. Echipa lui Vincenzo Italiano se bazează pe o tripletă redutabilă în atac formată din Arthur Cabral, golgheterul Conference League, cu 8 goluri marcate, Luka Jovic și Nicolas Gonzales, autor a 4 goluri în ultimele 4 meciuri. În schimb, West Ham speră să aibă din partea lui Michail Antonio o nouă seară magică, acesta fiind cel mai bun marcator al echipei, cu 7 goluri marcate.

În final, Super Social este cea mai mare comunitate de pariori din România. Acesta oferă numeroase idei și inspirație pentru biletele de pariuri.