Dana Roba, subiect al discuției pentru Nicolae Guță! Primul său răspuns, după ce a aflat că fostul partener a dus-o la spital: „Motive egoiste…”

Un incident tragic a avut loc în casa Danei Roba, o celebră make-up artistă stabilită în Timișoara. Potrivit unor surse, soțul acesteia, Daniel Balaciu, a lovit-o pe Dana cu un ciocan în cap după ce ar fi aflat că aceasta ar avea alt iubit. Vedeta a fost transportată în stare gravă la spital, unde a rămas în comă, cu nouă lovituri la cap și mâna stângă zdrobită.

Evenimentul a avut loc pe 5 iunie 2023, dimineața, după ce Dana își lăsase fetițele la părinți și se întorsese acasă împreună cu soțul. Potrivit unor surse, Daniel ar fi venit în cameră și a început să o lovească pe Dana cu pumnii și cu ciocanul în timp ce aceasta dormea pe partea dreaptă, cu mâna dreaptă sub cap. După ce și-a mutilat soția, Daniel ar fi filmat-o și apoi a coborât în fața blocului.

Bărbaul le-a declarat oamenilor legii că s-a bătut cu soția lui și că ea ar fi sărit la el, însă acest lucru este pus sub semnul întrebării deoarece nu sunt lucruri sparte prin casă. În urma incidentului, soțul Danei Roba a fost dus la audieri și reținut inițial pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri oamenii legii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Conform surselor judiciare, Dana a fost lovită de soțul ei pentru că acesta ar fi descoperit că aceasta ar avea alt iubit. Cei doi se despărțiseră cu mult timp în urmă, dar mai locuiau împreună. Conform unor apropiați, bărbatul o ținea din scurt pe Dana și nu îi dădea voie să iasă din casă fără el, iar era foarte gelos și îi verifica periodic telefonul soției sale.

În continuare, Dana Roba este în stare critică, se află la ATI și medicii sunt rezervați în ceea ce o privește. Lidia Roba, sora Danei Roba, a declarat că aceasta este într-o stare gravă și oamenii care sunt alături de ei trebuie să se roage pentru ea.

Din păcate, acest incident tragic marchează o nouă pagină tulburătoare din viața celebrei make-up artiste care, până acum, reușise să-și refacă viața și să își găsească liniștea în brațele soțului său, Daniel Balaciu. Cei doi s-au căsătorit în 2016 după ce Dana trecuse prin numeroase scandaluri și despărțiri. În prezent, Dana Roba este o cunoscută make-up artistă la nivel național și preda cursuri de machiaj, iar soțul și soacra ei o ajutau în acest business.

Ceea ce se întâmplă acum este un avertisment puternic și o il

Get real time updates directly on you device, subscribe now.