Opțiuni de încălzire pentru o sustenabilitate future – espressorul de căldură Vaillant aroTHERM plus.

Vaillant este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de încălzire din lume, specializați în tehnologia instalațiilor de încălzire și ventilație, cu o istorie de aproape 150 de ani. Acest brand german renumit este cunoscut pentru inovațiile tehnologice și eficiența sistemelor sale. Vaillant a lansat recent o pompă de căldură numită aroTHERM plus, care răspunde nevoilor actuale de eficiență energetică și sustenabilitate.

AroTHERM plus este un sistem inovator și prietenos cu mediul, conceput pentru a oferi eficiență energetică, siguranță pentru mediu și confort utilizatorilor. Designul său ingineresc facilitează instalarea și economisește spațiu, ceea ce o face o opțiune ideală pentru modernizarea clădirilor existente.

Un aspect distinctiv al aroTHERM plus îl reprezintă refrigerentul natural R290 folosit în circuitul frigorific, care îi permite să atingă temperaturi pe tur ridicate, de până la 75°C. Aceasta înseamnă că pompă poate fi folosită în instalații existente cu radiatoare pentru încălzirea spațiului, care funcționează încă eficient, asigurând un confort termic optim în întreaga locuință.

Această pompă de căldură oferă mai multe beneficii, cum ar fi reducerea amprentei de carbon, eficiența energetică, siguranța pentru mediu, calitatea înaltă, economisirea spațiului și o soluție completă pentru încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră.

aroTHERM plus este o soluție versatilă, potrivită atât pentru case unifamiliale, cât și pentru case multifamiliale, indiferent de tipul de construcție. Prin trecerea de la o centrală convențională la aroTHERM plus se economisesc în medie 4.260 de kg de emisii de CO2 pe an, datorită amprenței de corbon reduse.

Un alt avantaj este soluția compactă pentru prepararea apei calde menajere, UniTOWER. Acest sistem combină stocarea apei calde menajere și toate componentele hidraulice într-un singur aparat elegant, reducând astfel încărcătura pe spațiul util.

aroTHERM plus este ușor de instalat, iar toate aparatelor de încălzire Vaillant pot fi operate prin intermediul unității cu ecran tactil sensoCOMFORT sau prin intermediul aplicației myVaillant, care oferă o gestionare completă a sistemului.

Acest sistem de încălzire are un nivel redus de zgomot, fiind printre cele mai silențioase din clasa sa, emițând în modul noapte doar 30dB(A) la o distanță de 3 metri, oferind astfel un confort acustic optim.

Pompa de căldură aroTHERM plus de la Vaillant este concepută pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale clienților, oferind o soluție durabilă, flexibilă și ușor de instalat, pregătită pentru a satisface nevoile viitoare ale consumatorilor. Acesta este o investiție sustenabilă și o alegere excelentă pentru un viitor mai puțin poluat și mai confortabil.

Pe site-ul oficial Vaillant veți găsi mai multe informații și detalii tehnice despre pompa de căldură Vaillant aroTHERM plus și alte soluții de încălzire eficiente și sustenabile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.