Un jucător de la CFR Cluj a fost adus de Rapid.

Echipa Rapid București a anunțat pe 11 iunie că a reușit să îl transfere pe Christopher Braun de la CFR Cluj. Braunschweiger-ul are 31 de ani și va juca pentru echipa giuleșteană în următoarele două sezoane.

Christopher Braun s-a născut în Germania și și-a început cariera la Hamburg SV și St. Pauli. A mai jucat la St. Pauli II, Wilhelmshaven, Vfb Oldenburg, SG Wattenscheid, Fortuna Sittard, OFI Creta, FC Botoșani și CFR Cluj înainte de echipa Rapid.

În sezonul trecut, noul fundaș dreapta al Rapidului a jucat 44 de meciuri pentru clujeni și a reușit să înscrie un gol, chiar împotriva Rapidului, în victoria cu 3-1, de pe Giulești. În total, Braun a jucat pentru CFR în 30 de meciuri de Superligă, unu în Supercupă, patru în Cupa României și nouă în UEFA Conference League.

Christopher Braun se va alătura lotului Rapidului abia pe 14 iunie, când va ajunge în București din Germania.În acest moment, Rapid a făcut încă două transferuri, pentru Omar El Sawy (de la FK Csikszereda) și Răzvan Oaidă (liber de contract).

Și fanii Rapidului sunt entuziasmați să îl vadă pe Braun în echipa lor. Mulți dintre ei cred că acest transfer ar putea să ajute echipa să înregistreze performanțe bune în următorul sezon. De asemenea, o mulțime de suporteri ai lui Cluj consideră transferul o pierdere importantă pentru echipă, mai ales că Braun a fost un jucător important pentru ei în sezonul trecut.

Dacă Rapidul își continuă tendința de transferuri bune, și cu un antrenor ca Adrian Mutu, echipa poate avea o șansă reală să se claseze bine în sezonul viitor. Fanii își doresc acum ca echipa să își completeze lotul și să înceapă pregătirea corespunzătoare pentru sezonul următor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.