a reuşit să surprindă pe Cătălin Botezatu în compania unei femei frumoase, surprins într-o ipostază rară pentru celebrul designer. / PAPARAZZI

Cătălin Botezatu, celebrul designer de modă, a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în ipostaze rare, în compania unei doamne superbe. Potrivit surselor, Botezatu și femeia respectivă au fost văzuți la concertul lui Johnny Depp, unde s-au întâlnit cu mai mulți prieteni. Imaginile obținute de paparazzi înfățișează momentul în care cei doi se duc către eveniment, Botezatu îmbrățișându-și prietenii.

Femeia care a fost surprinsă alături de celebrul creator de modă este o blondă cu părul scurt, care purta o rochie neagră până în pământ, o geacă neagră de catifea și o pereche de botine. Ea accessoriza ținuta cu ochelari negri și o pereche de cercei.

Este notabil faptul că acesta nu este pentru prima dată când Botezatu este în centrul atenției paparazzilor, însă ipostaza în care a fost surprins de această dată este una rară și cu siguranță a reușit să atragă atenția fanilor săi.

Cătălin Botezatu este un designer de modă renumit în România, cunoscut pentru creațiile sale sofisticate și pentru aparițiile sale televizate. El a lucrat pentru mai multe case de modă internaționale, iar numele său este asociat cu evenimente importante din lumea modei și cu prezentări spectaculoase.În plus, el a avut și roluri în diverse emisiuni TV.

Mama celebrului designer este Maria Botezatu, ea fiind și femeie de afaceri și susținătoare a carierei fiului său.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.