Adelina Pestrițu își face debutul într-un nou lungmetraj + Descoperă cât de mult își iubește fiica, Zenaida

Adelina Pestrițu este o vedetă cunoscută, cotată ca unul dintre cei mai buni influenceri de la noi din țară. Nu demult, ea a acceptat invitația de a juca într-o comedie regizată de Petre Năstase, numită „Retreat Vama Veche”, și se bucură din plin de această experiență minunată.

Pentru a putea debuta în această comedie, Adelina Pestrițu a început să ia lecții de actorie și dans, iar în timpul liber își dedică atât timp pentru joburile ei, cât și familiei sale.

De curând, Adelina Pestrițu a fost invitată la Viva, unde a avut o apariție de Hollywood și a făcut senzație printre participanți. Ea a povestit despre cum și-a ales ținuta și cât timp a durat să se pregătească pentru unul dintre cele mai râvnite evenimente.

„Ei bine, a fost destul de dificil să aleg o ținută adecvată; am stat aproape 3 ore să mă pregătesc”, a spus Adelina perplexă, referindu-se la alegerea sa pentru ținuta de la Viva.

În plus, Adelina Pestrițu a mai jucat în alte filme, însă nu la un nivel atât de avansat ca în filmul „Retreat Vama Veche”. Îi place ceea ce face și se dedică din toată inima pentru a da tot ce poate și a nu dezamăgi pe nimeni. Deși nu a luat cursuri de actorie unu la unu, s-a documentat pe cât posibil și încearcă să se adapteze rolului cu succes.

„Cursurile de dans sunt pentru mine o modalitate de a mă menține în formă și de a învăța stiluri noi. Poate mă voi duce în vacanță cu soțul și îl voi invita la un dans”, a spus ea cu zâmbetul pe buze.

Pe lângă cariera în social media și de actriță, Adelina Pestrițu este și o mamă dedicată a fiicei sale, Zeni. Ea și-a schimbat prioritățile odată cu nașterea copilului, iar fiica sa este, de departe, cea mai importantă persoană din viața ei. În luna august, micuța Zeni va împlini 5 ani.

„Zeni este un copil minunat. De când am devenit mamă, îmi doresc să petrec mai mult timp cu ea. Dacă sunt plecată, vorbim foarte des la telefon sau pe Facetime. Ea mă sună și eu o sun pe ea. Este o plăcere să fim împreună”, a spus Adelina Pestrițu, iar plăcerea pe care o simte în fiecare zi este de nedescris.

Deși s-a scris recent că ar fi însărcinată la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, Adelina Pestrițu a declarat că nu este deloc cazul și că admiratorii ei ar fi primii să afle dacă vreo veste de acest gen ar fi adevărată.

„Dacă sunt însărcinată și acest lucru este adevărat, cu siguranță nu voi ține vestea doar pentru mine”, a spus ea cu un zâmbet larg pe buze.

Adelina Pestrițu se bucură din plin de toate aceste experiențe minunate pe care viața i le oferă și face ca fiecare zi să conteze. Este o femeie puternică, dedicată și gata să facă față oricăror provocări care i se ivesc în cale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.