Adriana Bahmuțeanu și George Restivan își finalizează pregătirile pentru nunta lor și încă nu au decis câți invitați vor invita. Cuvintele lor de final sunt „Sperăm să avem un moment de neuitat”.

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan, se pregătesc intens pentru nunta lor care va avea loc în această toamnă. Cei doi au mărturisit că vor avea 100 de invitați, deoarece doresc să facă o petrecere restrânsă, alături doar de prietenii apropiați.

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, George Restivan a declarat că pentru el nu contează numărul de persoane la nuntă, ci calitatea. Cei doi nu au nicio așteptare referitoare la darul de nuntă, dornici fiind doar să se bucure de prezența prietenilor lor dragi.

Data exactă a nunții nu este cunoscută, însă evenimentul va avea loc în toamna acestui an. Cei doi nu și-au stabilit încă destinația pentru luna de miere, însă au menționat că sunt obișnuiți să călătorească în vacanțe în mod regulat.

Întrucât sunt persoane publice, și-au dorit o petrecere restrânsă, departe de ochii curioșilor. Este important de menționat faptul că Adriana și George au fost împreună mai mult timp, însă și-au oficializat relația recent.

Pe lângă pregătirile pentru nuntă, cei doi au și planuri de viitor, amândoi declarând că își doresc foarte mult să construiască o familie frumoasă și să trăiască fericiți alături de copiii lor.

În concluzie, nuntă restrânsă, moment intim alături de prietenii apropiați și o relație pe care și-au dorit să o oficializeze prin căsătorie. În aceste vremuri, gesturile mici și private devin din ce în ce mai importante și apreciate. Le urăm tuturor cei care își doresc să își oficializeze relațiile multă fericire și multă dragoste!