Ștefan are ziua de vineri! La concertul ce va avea loc pe 9 iunie la Arenele Romane, ce artiști îl vor însoți pe Connect-R?

Connect-R, unul dintre cei mai populari artiști din România, se pregătește să scrie istorie încă o dată în 2023, de ziua lui. Cantaretul va sustine un concert incendiar la Arenele Romane pe data de 9 iunie, iar costul întregii desfășurări de forțe pentru acest eveniment este de 70.000 de euro. Pentru acest show, Connect-R își va aduna pe scenă prietenii și colegii din industria muzicală, astfel încât publicul să aiba parte de un spectacol memorabil.

Evenimentul ce poartă numele de “Ziua lui Ștefan”, are loc în fiecare an în aceeași zi cu ziua de naștere a cântărețului. Ediția din 2023 va fi a patra și așteptările sunt foarte mari. Spre deosebire de edițiile precedente, Connect-R va avea mulți invitați pe scenă, pe lângă prietenii săi, artiști cunoscuți din industria muzicală vor urca și ei pe scenă. Numele artiștilor invitați au fost dezvăluite de Connect-R pe contul său de Instagram, printre aceștia numărându-se Shift, Johnny Romano, Nicole Cherry, Damian Drăghici, Raluka și Narcis de la Bărbulești.

Connect-R și-a pregătit show-ul cu bandul său, repetând zilnic pentru a asigura că publicul va avea parte de un concert de neuitat. Pe lângă hiturile nemuritoare ale sale, cum ar fi „Vara Nu Dorm” sau „Dă-te-n Dragostea Mea”, Connect-R va interpreta și piesele sale mai recente, precum “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Concertul de la Arenele Romane promite să fie unic și senzațional, un adevărat spectacol de lumini și culori, care îi va bucura pe fanii artistului.

Organizatorii evenimentului sunt Marius Chină și Hood Famous, care ne-au asigurat că investițiile sunt pe măsură. Potrivit acestora, întreaga producție va costa 70.000 de euro, iar ei sunt pregătiți să ofere publicului cel mai tare show al lui Connect-R. Managerul artistului a mărturisit că speră să vândă toate biletele disponibile într-un timp cât mai scurt.

Și pe site-ul iabilet.ro mai sunt disponibile câteva bilete pentru concertul lui Connect-R de pe 9 iunie de la Arenele Romane. Dacă vrei să faci parte din istoria muzicii românești și să asisti la cel mai tare eveniment al verii, nu rata ocazia de a-l vedea pe Connect-R în concert.

Opinie:
Este uimitor cum artiștii contemporani de astăzi reușesc să îmbine muzica, dansul și tehnologia într-un mod unic, creând astfel un adevărat spectacol pentru publicul lor. Connect-R nu face excepție, iar concertul său de pe 9 iunie de la Arenele Romane promite să ne ofere o experiență vizuală și auditivă impresionantă. Este important ca artiștii să își bucure fanii cu astfel de evenimente, mai ales într-o perioadă atât de grea cum este aceasta. Sperăm că Connect-R și ceilalți artiști să aibă parte de sală plină și să le ofere celor prezenți o seară de neuitat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.