Viviana Sposub a dezvăluit adevărul! Care este legătura ei cu Tuncay Ozturk, fostul partener al Andreei Marin?

Viviana Sposub, în vârstă de 26 de ani, a acordat recent un interviu în care și-a exprimat nemulțumirea față de speculațiile legate de viața sa personală după despărțirea de George Burcea. Numele său a fost asociat cu mai mulți bărbați din showbiz, iar ea a dorit să lămurească situația referitoare la relația sa cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.

În ultimele săptămâni, Viviana Sposub și Tuncay Ozturk au fost surprinși de mai multe ori împreună. Bruneta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de fostul soț al Andreei Marin, dar și filmări din cabinetul acestuia, fapt care a dus la speculații și presupuneri.

După despărțirea de George Burcea, Viviana Sposub a primit multe mesaje din partea fanilor care doreau să afle ce se întâmplă în viața ei. Aceștia s-au arătat interesați mai ales în momentele în care bruneta era văzută alături de nume cunoscute din lumea showbiz-ului. În urmă cu câteva săptămâni, ea s-a afișat alături de cântărețul Saint Levant, ceea ce a generat speculații cu privire la o posibilă poveste de dragoste. Ulterior, s-a vorbit despre o împăcare cu George Burcea.

Recent, Viviana Sposub a dorit să clarifice situația după ce a aflat că a fost „cuplată” cu Tuncay Ozturk. Ea a declarat că în ultimele luni s-a confruntat cu dureri la genunchi și a mers la clinica lui Tuncay Ozturk pentru recuperare. Mulți urmăritori i-au scris că au aceeași problemă și au dorit să afle mai multe despre procesul de recuperare al brunetei. Din acest motiv, ea a postat materiale filmate în timpul procedurilor de la clinică. Viviana Sposub nu s-a gândit nicio clipă că această situație ar putea fi transformată într-un titlu de tabloid.

Ea a subliniat că este revoltător faptul că orice bărbat cu care interacționează, fie că este vorba despre Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de fitness, prieteni sau colaboratori, este catalogat ca fiind noul ei iubit. Viviana consideră că acest lucru reprezintă misoginism și crede că o femeie poate avea o relație diferită cu un bărbat în afara celei amoroase. Ea a subliniat că informațiile care nu provin direct de la ea sunt 100% false.

Astfel, Viviana Sposub a dorit să pună capăt speculațiilor și să lămurească că legătura sa cu Tuncay Ozturk este una strict profesională, legată de procesul de recuperare la genunchi. Ea a adăugat că este în continuare singură și nu are o relație de cuplu cu niciunul dintre bărbații cu care a fost asociată în presă.

În final, Viviana Sposub și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că viața ei personală și profesională este frecvent subiect de speculații și că unele persoane inventează în mod constant povești false. Ea își dorește să fie judecată și apreciată mai mult pentru munca sa și pentru ceea ce reprezintă, iar informațiile despre viața sa să fie doar cele pe care ea decide să le facă publice.

Astfel, Viviana Sposub a oferit explicări clare și a dorit să pună capăt zvonurilor și speculațiilor legate de viața sa personală. Ea a subliniat importanța de a nu judeca o femeie în funcție de bărbații cu care se asociază și a reiterat faptul că informațiile care nu vin direct de la ea sunt false.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.