EXCLUSIV | Daniel Buzdugan și Mihai Morar, gazdele Forza ZU: “E o altă formulă de audiență” + De ce își petrec o perioadă de odihnă de o lună și jumătate

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au reușit să adune un număr impresionant de oameni de toate vârstele la Forza ZU, evenimentul desfășurat în Piața Sfatului din Brașov în weekend-ul trecut. Cei doi prezentatori ai emisiunii de radio au promis că va fi o ediție de neuitat, cu artiști renumiți, iar promisiunea s-a și îndeplinit.

Împreună cu colegii lor de la radio, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au organizat un eveniment magnific, care a fost cu siguranță un spectacol pe cinste: Forza ZU, cea de-a zecea ediție! Veselie, emoție și energie bună – acestea sunt cuvintele care descriu atmosfera de la Forza ZU în Brașov pe data de 9 septembrie.

Pe scena Forza ZU au urcat numeroși artiști de top, care au reușit să încânte publicul prezent acolo. Printre aceștia s-au numărat Mario Fresh, Delia, Andra, Loredana, Andia, Jo, Juno, Misha Miller, Connect-R, Carla’s Dreams, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Irina Rimes, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Theo Rose și ASIA.

Într-un interviu acordat reporterilor de la CIAO.RO, Daniel Buzdugan a declarat că a avut emoții pe scena Forza ZU, mai ales că acesta a fost primul său spectacol după o pauză de 4 ani. Cu toate acestea, el nu era emoționat de faptul că nu va veni lumea sau că va ploua, ci mai degrabă deoarece prognoza meteo arăta că va fi o zi de plajă la Brașov.

În ceea ce privește atmosfera la Forza ZU, Daniel Buzdugan a spus că nu știe exact câți oameni au fost prezenți, însă se estimează că au fost câteva zeci de mii. Acesta a subliniat că publicul a fost diferit față de edițiile anterioare, mulți tineri venind și bucurându-se de eveniment. El a adăugat că este încântat de faptul că un post de radio care are deja 15 ani de activitate reușește să adune încă oameni, în special tineri care petrec mult timp în lumea virtuală.

Theo Rose, unul dintre artiștii care au urcat pe scena Forza ZU, a declarat că este foarte emoționată deoarece este prima dată când participă la acest eveniment și până acum îl urmărise doar pe YouTube acasă. Ea a spus că aceasta este o oportunitate specială și că se simte foarte norocoasă.

Întrebat cum reușește să se împartă între cariera sa și viața de familie, Daniel Buzdugan a spus că ambele aspecte sunt importante pentru el și că le tratează cu aceeași seriozitate și dedicare. El a explicat că meseria pe care o face în radio este făcută cu drag de oameni și cu tot entuziasmul, iar acasă nu poate să nu pună tot sufletul pentru a se implica în educația copiilor săi.

Daniel Buzdugan a dezvăluit și că în fiecare vară își ia o lună și jumătate de vacanță în care se detașează complet de evenimentele și contractele la care este invitat. El a subliniat că, deși astfel de invitații poate aduc câștiguri considerabile, nimic nu poate fi comparat cu timpul petrecut cu familia și natura. Buzdugan consideră că vara este momentul ideal pentru a-și dedica timpul celor dragi și să se bucure de marea terapie.

Reporterii de la CIAO.RO au concluzionat că Forza ZU a fost un eveniment de mare succes, care a reușit să adune zeci de mii de oameni și să creeze o atmosferă plină de energie și bucurie. Mihai Morar și Daniel Buzdugan au demonstrat încă o dată că sunt adevărați profesioniști și că știu cum să organizeze un spectacol de neuitat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.