Chefi în bucătărie, 13 septembrie 2023. Cine este Iasmina Petre, participanta care l-a impresionat pe jurați cu entuziasmul ei. Tânăra și Rikito Watanabe, discuție neașteptată / VIDEO

Iasmina Petre este o concurentă în emisiunea Chefi la cuțite și a reușit să-i surprindă pe jurați cu pasiunea ei pentru gătit. Ea a decis să participe la show după ce prietenii ei au apreciat preparatele sale. Însă gătitul nu este singura sa pasiune, deoarece Iasmina se ocupă și cu cosplay-ul. Aceasta înseamnă că se transformă în personaje din desene animate, jocuri video sau anime-uri.

În afara concursului, Iasmina Petre este inginer peisagist și duce o viață normală. Transformarea în personaje din cultura Manga a început ca o joacă, dar acum este una dintre marile sale pasiuni. Atunci când se transformă într-un personaj, Iasmina implică și o schimbare a atitudinii, devenind cu totul altă persoană. Pasiunea ei pentru tot ce ține de Japonia a făcut-o să discute cu Rikito Watanabe, unul dintre cei prezenți în show. Dialogul lor a amuzat jurații, deoarece nu au înțeles prea multe din ceea ce se spunea.

Emisiunea Chefi la cuțite este un show culinar unde concurenții își pun aptitudinile culinare la încercare sub supravegherea juraților. Este o oportunitate pentru pasionații de gătit să-și arate talentul și să se lupte pentru titlul de cel mai bun bucătar. Iasmina Petre a intrat în competiție cu scopul de a-și demonstra abilitățile și de a obține recunoașterea pentru preparatele sale.

Sursa: [Source link](https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/chefi-la-cutite-13-septembrie-2023-cine-este-iasmina-petre-concurenta-care-ia-surprins-pe-jurati-cu-pasiunea-ei-tanara-si-rikito-watanabe-dialog-surprinzator-video-315986.html)