Cornel Palade, dezvăluiri despre amanta sa de 27 de ani: „Faptul că am avut o relație extraconjugală nu înseamnă că am trădat familia mea”

Cornel Palade a fost invitatul Denise Rifai la Kanal D, unde a discutat deschis despre speculațiile privind existența unei amante de 27 de ani. În urmă cu aproximativ 10 ani, în 2013, Cornel Palade și soția sa au fost subiectul atenției mediatice după ce s-a răspândit zvonul că actorul și-ar fi părăsit familia pentru a începe o nouă relație cu o tânără de 27 de ani. În acea perioadă, chiar soția lui a confirmat acest zvon și ulterior, în 2015, Cornel Palade însuși a recunoscut că a avut relații extraconjugale în trecut și că aventura cu tânăra de 27 de ani a fost ca un „viciu”. În emisiunea de la Kanal D, când a fost întrebat dacă s-a lepădat de astfel de vicii, actorul a răspuns că nu, că viața este o sumă de vicii și este bine să le păstrăm.

Cornel Palade a vorbit în detaliu despre relația sa cu amanta de 27 de ani, explicând că nicio clipă nu a fost intenționat să-și părăsească familia și că acea poveste a fost creată de niște domnișoare ziariste care au manipulat soția sa. El a lămurit că soția sa a fost influențată de acele zvonuri și a început să dea crezare minciunilor lor. Actorul a subliniat importanța familiei sale și a precizat că, deși a avut o aventură, asta nu înseamnă că și-a trădat familia. El a explicat că jurămintele se mai pot schimba în dragoste, dar familia rămâne întotdeauna pe primul loc pentru el.

Pe lângă viața sa personală, Cornel Palade este și un actor talentat și împreună cu soția sa, Iuliana Palade, au o poveste de dragoste care a durat mai mult de 30 de ani. Cei doi au o fiică, Ada, în vârstă de 34 de ani, care și-a urmat pasiunea pentru actorie și muzică, intrând pe urmele tatălui său.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cornel Palade a mai fost întrebat despre experiența sa cu pacanelele și cât de mult a pierdut. El a răspuns că nu a socotit niciodată banii pierduți la jocurile de noroc și că pentru el conta doar suma de bani pe care o avea în buzunar în acel moment. A mărturisit că a fost consumator de păcănele, dar într-o zi a avut o revelație și s-a răzgândit. După un episod în care a jucat la pacanele și a pierdut toți banii, el s-a așezat pe un morcov de beton și a început să vorbească cu Dumnezeu. În acel moment, el a văzut o lumină venind spre el și viața sa s-a schimbat total.

Aceste momente și declarații ale lui Cornel Palade au impresionat publicul și au arătat că viața sa nu a fost lipsită de provocări și că a reușit să depășească momentele dificile și să se schimbe în bine. Este un exemplu de reziliență și putere interioară.

Sursa foto: Kanal D

Get real time updates directly on you device, subscribe now.