EȘTI ÎN AVANPREMIERĂ | Carmen Harra, o bunică împlinită! „Sunt absolut convinsă că acest îngeraș este reîncarnarea mamei mele!”

Carmen Harra este o femeie împlinită la cei 68 de ani ai săi, deoarece a devenit bunică, iar acesta este cel mai frumos cadou pe care Universul i l-a putut oferi. De două luni de zile, Carmen Harra își răsfață nepoțica și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru acest dar divin. Fiica ei, Alexandra Harra, a împlinit-o complet și acum ea nu se mai poate concentra pe nimic altceva. Chiar dacă este singură de ceva timp încoace, Carmen Harra nu și-a refăcut viața și comunică cu iubitul și regretatul ei soț din lumea de dincolo. Despre aceste aspecte importante din viața celebrei artiste psihoterapeut, am avut declarații exclusive pentru Ciao.ro.

Carmen Harra este extrem de încântată și fericită că a devenit bunică. Ea se simte pe deplin împlinită acum și se bucură de fiecare moment petrecut alături de nepoțica ei. Carmen Harra o descrie ca fiind un mic îngeraș, o scumpă și o cheamă Alexandrina Anastasia. Ea observă o codificare extrem de interesantă la nepoțica ei și consideră că destinul acesteia va fi unul foarte special. Carmen Harra este impresionată de faptul că nepoțica are de 4 ori cifra 7 în codul ei numeric, ceea ce în interpretările cabalistice și în numerologia lui Pitagora înseamnă o putere divină.

Ca o bunică îndrăgostită, Carmen Harra o răsfață pe nepoțica ei cu toate hăinuțele din lume și nu îi lipsește nimic. Își dorește ca fiica ei să crească frumoasă, verticală și cu o direcție bună în viață. Carmen Harra observă deja percepția extraordinară pe care nepoțica o are la vârsta de doar 2 luni și crede că aceasta va deveni artistă sau cântăreață, moștenind astfel talentul la scris de la familiile sale. Fericirea și emoția cu care vorbește Carmen Harra despre nepoțica ei transpar în fiecare cuvânt și dovedesc legătura specială pe care o are cu acest suflet minunat.

Întrebându-i pe Carmen Harra despre fiica ei, Alexandra, am aflat că aceasta este o mamă fericită și că își dorește deja un al doilea copil. Carmen Harra speră ca anul viitor să mai aibă un nepot sau o nepoată, astfel încât familia să crească și să se întregească și mai mult. În ceea ce privește botezul nepoțicii sale, Carmen Harra plănuiește ca acest eveniment să aibă loc la Biserica Sfânta Treime, din Hollywood. Cu toții așteaptă cu nerăbdare momentul potrivit pentru a sărbători în mod frumos și religios nașterea nepoțicii.

Deși viața ei personală a suferit o pierdere dureroasă odată cu trecerea soțului său în lumea de dincolo, Carmen Harra consideră că sufletul lui este sufletul ei pereche și că ei continuă să comunice. Carmen Harra dorește ca soțul său să se reîncarneze și să vină din nou în familia lor. Mai mult decât atât, ea crede că nepoțica ei este reîncarnarea mamei sale, deoarece Alexandra a aflat că este gravidă în aceeași zi când mama ei a murit. Astfel, încrederea în reîncarnare și puterea sufletelor de a comunica dincolo de limitele vieții devine foarte puternică în cazul lor.

În prezent, Carmen Harra este foarte ocupată cu proiectele sale și cu răsfățul nepoțicii sale. Ea nu caută o relație sau un partener în acest moment, deoarece vrea să se concentreze pe copilaș și pe proiectele pe care le are în desfășurare. Este o persoană activă și entuziasmată de ceea ce face și nu resimte nevoia să se implice într-o relație în acest moment.

Întrebând-o despre showbizul românesc, Carmen Harra consideră că vor apărea noi cupluri îndrăgite, dar nu crede că vor exista divorțuri imediat. Situația economică nu este favorabilă, iar românii se luptă cu dificultăți în viața de zi cu zi. Carmen Harra observă că românii ar trebui să lupte pentru integritatea lor, să-și redefinească menirea și puterea lor și să elimine energiile negative pentru a schimba în bine situația în care se află. Așa cum spune Carmen Harra, această schimbare necesită timp și perseverență, dar va veni odată cu timpul.

În ceea ce privește situația politică din România, Carmen Harra vede că totul este destul de neclar, iar alegerile se anunță a fi un moment al discordiei și al luptelor. Anul curent pare a fi mai calm, fără evenimente negative majore, dar Carmen Harra previzionează că anul 2024 va fi unul plin de evenimente și schimbări importante. Situația economică precară și problemele politice sunt cuvintele cheie asociate cu această perioadă.

Carmen Harra este o femeie puternică și încrezătoare în puterea sufletului uman de a învinge obstacolele și de a găsi fericirea. Ea le transmite românilor să lupte pentru un viitor mai bun și să se concentreze pe dezvoltarea personală și pe eliminarea energiilor negative din viața lor. Cu încredere și perseverență, oamenii pot schimba situația în care se află și pot găsi bucurie și împlinire în viață.

Carmen Harra rămâne un model și o sursă de inspirație pentru mulți oameni, prin înțelepciunea și experiențele sale. Ea ne arată că fericirea poate fi găsită în lucrurile mici și în relațiile cu cei dragi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.